banner333

banner309

Ak Parti Ercan Çimen ile Yola Devam Dedi

2019'da yapılacak yerel seçimlere çok az bir süre kaldı ve mevcut partiler de adaylarını netleştirmeye başladı.

Gümüşhane 23.11.2018, 11:03
Ak Parti Ercan Çimen ile Yola Devam Dedi
banner400

Seçimlere yaklaşık dört ay kaldı ve partilerin belde ve belediyelerde yarışacak adayları da netleşmeye başladı. Gümüşhane de birçok aday adayının ön plana çıktığı şu günlerde gözler iktidar partisi olan Ak Parti'ye çevrildi. Celalettin Köse, Vahit Olgun, Eyüp Karahan, Nurettin Taş gibi çok önemli bürokratların isminin geçtiği adaylık yarışında,  Ak Parti adayını belirledi ve mevcut başkan Ercan Çimen ile yola devam dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın saat 14:00 da gerçekleştireceği aday tanıtım toplantısında Ercan Çimen'in de ismini açıklayacağı öğrenildi. Ercan Çimen'in bu gece itibariyle İstanbula gideceği ve yarın itibariyle toplantıya katılacağı bilgisi alındı. 

Ak Parti'nin Gümüşhane de yaptırdığı tüm anketlerde ön plana çıkan Çimen'in halktan büyük ilgi gördüğü ve bu nedenle de tekrar aday gösterildiği belirtildi. Bilindiği üzere  akıllı durak projesiyle ödül alan Ercan Çimen, Türkiye'deki en başarılı üç belediye başkanından biri seçilmişti. Ayrica 2014 yerel seçimlerinde ismi ilk açıklanan belediye başkan adayı da yine Ercan Çimen olmuştu ve rekor oy alarak Mhp'nin üç seçim üst üste Gümüşhane de kazanma geleneğine de son vermişti. 

Yorumlar (1)
Davut Şenel 5 yıl önce
Yaşarken yapılanları anlamak idrak etmek görmek ayrı bir mutluluk sevinç,ister istemez hizmet edenleri akla getirmektedir.
Hizmette sınır tanımayan Gümüşhane Belediye Başkanı Sn.Ercan ÇİMEN 'e selam olsun.
Halkımızın yapılmayan veya yapılamayan eksik kalanlarıda ilgili mercilere birdirmeleri gerekir ki zaman aşımın da onlar da tamamlansın...
Temennimiz yeni yapılacak YEREL SEÇİM de tekrar halkın teveccühünü kazanması durumunda eksikleri tamamlayacağına kanaatimiz tamdır.
Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.
Altın kalpli insanlarımızın şehri GÜMÜŞHANE 'mizde:
● Şehir tuvaletleri (Engelli),
● Valiliğe ulaşımda asansör,
● Dağın içerisine araçlar için park,
● Torul'dan Kale'ye kadar yol kenarlarında peyzaj çalışmaşı,
● Kuşakkaya eteğine peyzaj çalışması,
●...
Hizmette sınır tanımayanlara selam olsun.Yolunuz açık olsun!
23.Kasım.2018 cuma
15.Rebiul'evvel.1440
Berlin'den altın kalpli insanlara selam olsun.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45