banner333

banner309

Zeybek'den Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek Yeni Eğitim Öğretim Yılı İçin Bir Mesaj Yayımladı

Gümüşhane Üniversitesi 12.09.2019, 12:50
Zeybek'den Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
banner400

16 Eylül 2019 tarihinde başlayacak yeni eğitim-öğretim yılı ile birlikte Gümüşhane Üniversitesine gelecek öğrenciler için Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek bir “hoş geldiniz” mesajı yayımladı. Rektör Zeybek mesajında şu noktalara dikkat çekti. 
“2019-2020 eğitim-öğretim yılında üniversitemizi kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor ve siz değerli öğrencilerimize Gümüşhane Üniversitesi ailesine hoş geldiniz diyorum. 16 Eylül 2019 tarihinde derslerin başlamasıyla birlikte 1796 lisans ve 2755 ön lisans olmak üzere toplam 4755 yeni öğrencimize ‘merhaba’ demenin heyecanını yaşıyoruz. Genç bir üniversiteyiz, buna rağmen gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla ülkemizin köklü üniversiteleriyle rekabet edebilecek konuma geldik. Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaşma hedefi doğrultusunda çalışmalarını yapan üniversitemiz, Cumhuriyetimizin 100’üncü kuruluş yıldönümü olan 2023 yılı hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. 
Sevgili öğrencilerimiz, üniversite hayatı sizin geri kalan hayatınız için bir hazırlık aşamasıdır. Burada sadece bilimsel ve akademik donanımlarınızı arttırmayacaksınız. Hayat boyu sürecek dostluklar kuracaksınız. Uzun yıllar konuşacağınız, çocuklarınıza anlatacağınız hatıralarınız olacak. Gümüşhane, butik bir üniversite şehridir. İlçelerimizde gelişme yolunda hızla ilerlemektedir. Şehir ile bütünleşen üniversitemiz sosyal, kültürel ve sportif olmak üzere her türlü aktivitelerinizi ve kişisel gelişiminizi gerçekleştirmeniz için yeterli altyapı imkânına sahip güvenli bir yerdir. Ailelerimiz çocuklarının bizlere emanet olduğunu bilmelidirler. Gümüşhane Üniversitesi ailesi olarak sizler için bu çalışmaları severek yapmaktayız. Yeni bir eğitim-öğretim yılı öğrencilerimiz, öğretim elemanlarımız ve tüm üniversite personelimizde büyük bir heyecan kaynağı olmaktadır. Sizler bizim evlatlarımız olarak güvenli ve huzurlu bir ortamda öğrenimlerinizi tamamlayacaksınız. Üniversitemizde alacağınız eğitim sizlerin mesleki gelişiminizin başlangıç noktası olacaktır. Hedefimiz, tarihimizin bize atfettiği yüce değerler ve ilkelerimiz doğrultusunda bilgi toplumunun gerektirdiği becerilerle donanmış bireyler yetiştirmektir. Ülkelerin gücü iyi eğitime sahip nitelikli insan gücünden gelir. Üniversitemiz size kaliteli bir eğitim verecek düzeydedir. Yönetim olarak kapımız sizlere her zaman açık olacaktır. Emin olmanızı isterim ki, üniversitedeki her öğretim üyesi de aynı şekilde ‘açık kapı’ politikasıyla sizlere yardımcı olacaktır. Amacımız sizin mutlu, huzurlu ve kaliteli bir eğitim-öğretim yılı geçirmenizi sağlamaktır.
Bu vesile ile üniversitemizi yeni kazanan öğrencilerimize Gümüşhane Üniversitesi ailesine hoş geldiniz diyor, bütün öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum. Gümüşhane Üniversitesi’nin 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ülkemize, şehrimize, üniversitemize ve milletimize hayırlı olması dileklerinde bulunuyorum.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59