banner333

banner309

Yıl Sonu Sergisi Büyük İlgi Gördü

Gümüşhane Üniversitesi Gümüşhane Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Tasarım Yıl Sonu Sergisi’ büyük ilgi gördü.

Gümüşhane Üniversitesi 19.05.2019, 09:56
Yıl Sonu Sergisi Büyük İlgi Gördü
banner400

Gümüşhane Üniversitesi Gümüşhane Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Tasarım Yıl Sonu Sergisi’ büyük ilgi gördü.

Üniversitenin Kongre Merkezi’nde 70 öğrenci tarafından 109 eserin yer aldığı serginin açılışı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Nazır tarafından yapıldı. 

Ahşap yakma, 3dmax ve lumiun çizim programları destekli animasyonların yanı sıra öğrenciler tarafından Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında hazırlanan afişler de izleyenlerden tam not aldı. 

Sergi hakkında bilgiler veren Gümüşhane Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şadiye Yaşar, “Üniversitemizin 11’inci yılını kutlamak adına Tasarım Bölümü olarak öğrencilerimizin hazırladığı 13’ü Grafik Tasarım ve 96’sı İç Mekân Tasarımı alanında eserler yer aldı. Sergide 70 öğrencimiz tarafından toplam 109 eser yer aldı. Çalışmaların 13’ü ‘Sosyal Sorumluluk Projesi’ temalı afişlerden yer alıyor. Öğrencilerimizin yapmış olduğu tasarımların ülkemizin değişik yerlerinde uygulanacağına inanıyorum. Serginin düzenlenmesinde başta Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek olmak üzere açılışın gerçekleşmesinde emeği geçen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Nazır’a teşekkür ediyorum. Ayrıca bu çalışmanın ortaya çıkmasında öğrencilere bu hazırlıklarında yardımcı olan Öğr. Gör. Mehmet Yaşar ve Öğr. Gör. Altan Fatih Topaloğlu’na teşekkür ediyorum” dedi. 

Düzenlenen sergi hakkında değerlendirmelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Bir yıl boyunca çalışmanın öğrenmenin somut çıktısı olan bu sergideki materyaller öğrencilerimizin kendi emekleriyle yaptıkları materyallerdir. Kongre Merkezimiz içerisinde yaptığımız düzenlemeler neticesinde merkezimizde bu tür sergilerin yapılması adına bir fırsat oldu. Böylesi sergilerin devamını bekliyoruz. Üniversitemiz Kongre Merkezi bu tür sergiler yapılması için yeterli düzeydedir. Öğrencilerimizi kendi emekleriyle hazırlamış oldukları materyallerden ötürü tebrik ediyor, materyallerin hazırlanmasında öğrencilerimize destek veren ve onları yönlendiren tüm hocalarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Sergi sonunda çalışmaları sergilenen öğrencilere katılım belgesi takdim edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59