banner333

banner309

Yapay Zekâ Eğitim Fırsatı

Gümüşhane Üniversitemiz Kariyer Merkezi, İsviçre merkezli Global AI Hub iş birliği içerisinde tüm öğrenci ve akademik personelimizi yapay zekâ farkındalık ve eğitim seferberliğine davet ediyor.

Gümüşhane Üniversitesi 05.10.2021, 09:30
Yapay Zekâ Eğitim Fırsatı
banner400

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek bu eğitim seferberliği ile öğrencilerimiz ve akademik personelimiz, Global AI Hub platformu üzerinden, dünyanın en önde gelen teknoloji firmaları Google, Amazon ve UiPath iş birliğinde yüksek kalitede hazırlanmış eğitimlere katılabilecek. Tümüyle Global AI Hub tarafından dijital ortamda organize edilen, İsviçre merkezli sertifikasyon fırsatı verilen hem teknik hem de teknik olmayan kesimlere hitap eden geniş kurs yelpazesi, ücretsiz olarak ulaşıma açıldı.

Gümüşhane Üniversitesi Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Özcan, eğitim programlarının teknik ağırlıklı ve farkındalık yaratmaya yönelik eğitimler olarak uygulanacağını ifade ederek, “Farkındalık yaratmaya yönelik eğitimlerde yapay zekâ ve robotik süreç otomasyonu teknolojileri eğitimleri olacak. Teknik ağırlıklı eğitimlerde ise Python'a giriş ve Makine Öğrenmesine Giriş kursları verilecek. Böylece kursiyerlerin temel yapay zekâ uygulamaları ile tanışmaları sağlanacak” açıklamasında bulundu. Özcan, eğitimleri başarıyla tamamlayanlara Gümüşhane Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Global Al Hub tarafından sertifika verileceği bilgisini paylaştı.

Programın yapay zekâ konusunda kendilerini geliştirmek isteyenlere fırsatlar sunacağını dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Hızla gelişen ve değişen bir dünyada yaşıyoruz. Gelişen teknoloji ile birlikte birçok alışkanlıklarımızın da değiştiğini görmekteyiz. Yapay zekâ teknolojilerinin kullanım alanları ve işlevleri de her geçen gün daha da artmaktadır. Gümüşhane Üniversitesi Kariyer Merkezi’miz tarafından yapay zekâ teknolojileri ile ilgili farkındalık ve eğitimleriyle, katma değerli projeler geliştirilmesini sağlayarak yapay zekâ ekosistemine katkıda bulunmak ve oluşacak iş fırsatlarına kalifiye insan gücü sağlayabilmek adına böylesi bir programı ücretsiz olarak sunmaktadır. Küresel çapta büyük firmalarla iş birliği içerisinde hazırlanan bu eğitimlerden tüm öğrencilerimiz ve akademik personelimiz ücretsiz bir şekilde faydalanabilirler. Bu vesileyle Gümüşhane Üniversitesi Kariyer Merkezi’mize sundukları bu fırsatlardan dolayı teşekkür ediyor, katılan herkese başarılar diliyorum” görüşlerine yer verdi.

Gümüşhane Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından yayımlanan eğitimlere;

https://globalaihub.com/courses/yapay-zekaya-ilk-adim-kisa/?ref=ghukariyer adresinden girerek, üyelik aktivasyonlarını yaptıktan sonra eğitimlere katılabilmek mümkündür.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39