banner333

banner309

Rektör Zeybek'e “Değer Katanlar” Ödülü

Gümüşhane Vizyon dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Gümüşhane’ye Değer Katanlar” Ödül Töreni Gümüşhane’de gerçekleştirildi.

Gümüşhane Üniversitesi 02.12.2018, 21:35 03.12.2018, 22:54
Rektör Zeybek'e “Değer Katanlar” Ödülü
banner400

Gümüşhane Vizyon dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Gümüşhane’ye Değer Katanlar” Ödül Töreni Gümüşhane’de gerçekleştirildi.

Ankara merkezli yayın yapan Gümüşhane Vizyon dergisi, vatandaşlara uyguladığı anket yöntemi sonucunda 19 ayrı kategoride 21 farklı isimi, “Gümüşhane’ye Değer Katanlar” kategorisinde plaket ile ödüllendirdi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Gümüşhane’ye Değer Katanlar” ödül töreninin bu yıl 3’üncüsü düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, iki yıllık süreçte yaptığı çalışmalardan dolayı “Gümüşhane'ye Değer Katanlar” listesinde yer alarak, plaketle onurlandırıldı.

İlk kez Gümüşhane’de gerçekleştirilen ödül töreninde plaketini Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in elinden alan Rektör Zeybek, ilimizde bu değeri daha da artırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirten konuşmasında, “Bilindiği üzere 25 Ocak 2017 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bize bu görevi layık görmesiyle Gümüşhane Üniversitesi’ne Rektör olarak görevlendirildik. Göreve geldiğimizden bu yana gerek üniversitemiz ve gerekse de ilimiz adına birçok çalışmaya imza attık. Her fırsatta üzerine basa basa söylediğimiz gibi öncelikli olarak ele aldığımız şehir-üniversite bütünleşmesi için çalışmalar yaptık. İki yılımızı geride bıraktığımız bu süreçte ‘Altın Kalpli İnsanların Şehri’ olarak anılan Gümüşhane’miz için yaptığımız çalışmalar gece gündüz demeden devam edecektir. Aldığımız bu ödül de yaptığımız bütün bu çalışmaların, emeklerimizin ve döktüğümüz alın terimizin bir karşılığı olması açısından bizler için çok değerlidir. Öncelikle bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen herkesi kutluyorum. Yapılan ankette ‘Gümüşhane’ye Değer Katanlar’ sıralamasında yer almamız konusunda desteklerini bizden esirgemeyen bütün halkımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11