banner333

banner309

İletişim Fakültesi’nin Ödüllü Öğrencilerinden Rektöre Ziyaret

Yaptıkları çalışmalarda Ulusal ve Uluslararası alanda ödüle layık görülen İletişim Fakültesi öğrencileri danışman hocalarıyla birlikte Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i makamında ziyaret etti.

Gümüşhane Üniversitesi 25.05.2019, 08:00
İletişim Fakültesi’nin Ödüllü Öğrencilerinden Rektöre Ziyaret
banner400

Yaptıkları çalışmalarda Ulusal ve Uluslararası alanda ödüle layık görülen İletişim Fakültesi öğrencileri danışman hocalarıyla birlikte Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i makamında ziyaret etti.

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından verilen 18. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri, “Genç İletişimciler” kategorisi ve ‘Pembe Kimlik’ isimli projesiyle 11. Uluslararası TRT Belgesel Ödülleri’nde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülü’nü alarak ‘En İyi İkinci Film’ ödülüne layık görülen öğrencilere Rektör tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Rektör yapılan ziyaret ile ilgili olarak, “Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından verilen 18. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri, “Genç İletişimciler” kategorisinde ve 11. Uluslararası TRT Belgesel Ödülleri’nde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülü’nü alarak ‘En İyi İkinci Film’ ödülüne layık görülen öğrencilerimiz bizim gururumuz oldu. Öğrencilerimiz bütün bir yıl boyunca çalıştılar, ürettiler ve kazandılar. Öğrencilerimizin ürettiklerinin toplumda mutlaka bir karşılığı olur. Bu karşılık da öğrencilerimizin almış olduğu bu ödüllerdir. Her zaman dile getirdiğimiz gibi İletişim Fakültemiz bizim dışa açılan penceremiz ve gülen yüzümüzdür. Bu nedenle de böyle bir fakültemizin varlığından, proje tabanlı çalışan öğretim üyelerimize ve sizler gibi öğrencilerimize sahip olmaktan mutluyuz. İnanıyorum ki hep birlikte her yıl çıtayı biraz daha yükselterek hali hazırda olduğu gibi Türkiye’nin seçkin İletişim Fakültelerinden birisi olmaya gayret edeceğiz. Öğrencilerimizi aldıkları bu ödüllerden dolayı kutluyorum. Öğrencilerimizin bu başarılarında pay sahibi olan ve projelerinde danışmanlık yapan İletişim Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Kaan Gez ve Dr. Öğr. Üyesi Burak Türten’e de teşekkür ediyorum” diyerek konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ziyarette ödül alan öğrencilerimiz Abdurrahman Demir, Tolunay Tekmek, Zekeriya Eltimur, Kaan Kara, Okan Umutlu, İsmet Şimşek ve Rukiye Batak’a teşekkür belgesi verildi. Ayrıca öğrencilerimize projelerinde danışmanlık yapan  İletişim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Kaan Gez ve Dr. Öğr. Üyesi Burak Türten’e de Rektör  tarafından katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09