banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi’nden İftar Yemeği

Gümüşhane protokolü, Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’in verdiği iftar yemeğinde buluştu.

Gümüşhane Üniversitesi 17.06.2017, 19:33
Gümüşhane Üniversitesi’nden İftar Yemeği
banner400

Gümüşhane Üniversitesi’nden Protokole İftar Yemeği

Gümüşhane protokolü, Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’in verdiği iftar yemeğinde buluştu.

Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde verilen iftar yemeğine Gümüşhane Valisi Okay Memiş, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, Gümüşhane İl Jandarma Komutanı Cezayir Danışan Ankara Polis Akademisi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Osman Köse, Gümüşhane Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı İsmail Akçay, İl Defterdarı Turan Kemer, MHP İl Başkanı Nadim Aydın ve işadamları ile birlikte kurum müdürleri katıldı.

İftar yemeği sırasında Rektör Prof. Dr. Zeybek’e düzenledikleri etkinlikten dolayı teşekkür eden Gümüşhane Valisi Memiş yaptığı konuşmada, birkaç gün önce talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden üniversitemiz öğrencisi Abdullah Atakan’ın ölümünden duyduğu üzüntüyü belirterek, üniversitemize başsağlığı dileklerinde bulundu. Vali Okay Memiş, “Bu elim kaza bizim de başımıza gelebilirdi. Konu yargıya intikal etti. Sorumlular üzerinde yüce yargı, gerekli kararı verecektir.”diyerek konuşmasını “Gümüşhane, markalaşan şehirler arasında hızla ilerlemektedir. Bir şehri marka yapan iki nokta vardır. Bunlardan birincisi üniversite, diğeri de spor kulübüdür. Gümüşhane bunlardan ikisine de sahiptir. Bu konuda öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etmek isterim. Çünkü 81 ile 81 üniversite projesi kapsamında Gümüşhane’de de üniversite kurulmuştur. Bugün 60 bin nüfusa sahip olan Gümüşhane’nin üçte ikisini oluşturan yaklaşık 20 bin nüfusluk bölümünü üniversite öğrencileri oluşturmaktadır. Bu, ciddi bir rakamdır. Bu anlamda ilimiz kapsamında üniversite öğrencilerimize yönelik yapılan yatırımlar devam etmektedir. Bu çerçevede üniversite öğrencilerimize ek yurt yapma projesi, bir girişimcimiz tarafından hayata geçirilmektedir. Bunların yanı sıra ilimizin sosyo-kültürel altyapısını geliştiren çalışmalar da hızla devam etmektedir. Bu gece bu iftar yemeğini düzenleyen Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e de bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ederim.” şeklinde sürdürdü.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zeybek de iftar yemeğine katılım sağlayan misafirlere teşekkür ederek, “Allah oruçlarımızı kabul etsin, gelecek Çarşamba gecesini Perşembeye bağlayacak olan Kadir Gecenizi de şimdiden kutlarım. Bayrama da inşallah sevdiklerinizle birlikte kavuşursunuz.” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38