banner333

banner309

Çizgili Tunik Tasarımları

Moda 30.04.2020, 12:24
Çizgili Tunik Tasarımları
banner400

Çizgili tunik kadınların severek kullandığı giysiler arasında yer alıyor. Özellikle hafif kilolu bayanlar çizgili tunik giyerek fazla kilolarını kapatmayı ve daha zayıf görünmeyi hedef alıyorlar. Özellikle dik çizgili tunikler bayanların ilk tercihidir. Kapalı bayanların tunik giymeyi tercih ettiği kadar açık bayanlarda kendi tarzını yansıtmak için bu modelleri tercih edebiliyor.

Çizgili tunik denince her ne kadar akla dik çizgili modeller gelse de yan çizgili ve çapraz çizgili modeller de son derece ilgi çekicidir. Daha çok spor tarzda giyinmekten hoşlanan bayanlar gerek günlük kullanımda gerek özel günlerde çizgili tunik giymekten vazgeçemezler. Üstelik cıvıl cıvıl görünmek isteyen bayanlarda farklı renk tonlarına sahip olan bu kıyafetlerle stilini yansıtır.

Çizgili Tunik Tercih Edilen Renkler

Çizgili tunik kıyafetlerinde zıt renkler daha sık tercih edilir. Örneğin siyah beyaz çizgili tunikler ya da tam tersi olarak pembe mor gibi birbirine yakın renklerde tercih edilebilir. Kişinin zevkine göre renk alternatifleri bulunur. Sizler de çizgili tunik almak istiyorsanız https://shop.missdalida.com/tunik-modelleri sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48