banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi’nde Müzikal Büyük İlgi Gördü

Gümüşhane Üniversitesi’nde Uluslararası Öğrenciler tarafından seslendirilen Türkçe müzikler izleyenlerden büyük ilgi gördü.

Gümüşhane Üniversitesi 09.06.2023, 09:05
Gümüşhane Üniversitesi’nde Müzikal Büyük İlgi Gördü
banner400

Gümüşhane Üniversitesi’nde Uluslararası Öğrenciler tarafından seslendirilen Türkçe müzikler izleyenlerden büyük ilgi gördü.

Düzenlenen programa Gümüşhane Vali Yardımcısı Mehmet Faruk Saygın, İl Göç İdaresi Müdürü Vedat Aslan, Üniversitemizden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Nazır, Prof. Dr. Ferkan Sipahi, Genel Sekreter Prof. Dr. Fatih Yalçın, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülsüm Çalışır, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Serhat Dağ ve akademik, idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.

Üniversitemiz Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü tarafından ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü Öğr. Gör. Ahmet Sayın organizasyonunda düzenlenen “Uluslararası Öğrenciler Müzikal Gösterisi” izleyenlerden büyük ilgi gördü. Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen program, Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halk Oyunları Topluluğu Gösterisi ile başladı. Halkoyunları gösterisinin ardından Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü tarafından yıl boyunca gerçekleştirilen faaliyetler, video klip halinde sunuldu. Video klibin sona ermesiyle beraber sahneye çıkan uluslararası öğrenciler Türkçe şarkıların yanında kendi dillerinde şarkılar da söylediler. Öğrencilerimizin seslendirdiği şarkılar, izleyenlerden büyük alkış topladı. Program akışının devamında önce Türk Müziği Topluluğu ve sonrasında da Molabent Rock Grubu sahnede performanslarını sergileyerek, izleyenlere unutulmaz bir an yaşattılar.

“Uluslararası Öğrenciler Müzikal Gösterisi” organizasyonunu gerçekleştiren Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü Öğr. Gör. Ahmet Sayın; “Uluslararası öğrencilerimizin Türkçe müzikleri çok sevmesi ve bizlerden konser türü bir gösteri talep etmeleri üzerine Üniversitemizin destekleriyle bu gösteriyi düzenledik. Bu gösterimizde İran’dan, Kamerun’dan, Ekvator Ginesi’nden, Gana ve Benin gibi ülkelerden gelen öğrencilerimiz çok sevdikleri Türkçe ve kendi dillerindeki şarkıları izleyenlere seslendirdiler. Programın gerçekleştirilmesinde öncelikle Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Halil İbrahim Zeybek başta olmak üzere Uluslararası Öğrenci Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ayyıldız’a, Öğr. Gör. Erkan Tonyalı’ya, Türk Müziği Topluluğu’na, Molabent Rock Grubu’na ve katılan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09