banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi Yeni Öğrencilerini Karşılıyor

Gümüşhane’de 2022-2023 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Gümüşhane Üniversitesi ilk öğrencilerini karşılamanın heyecanını yaşadı.

Gümüşhane Üniversitesi 22.09.2022, 10:48
Gümüşhane Üniversitesi Yeni Öğrencilerini Karşılıyor
banner400

Kampüs içerisinde bulunan Sosyal Tesisler binası önünde kurulan stantlarda müzik, dans ve çeşitli aktivitelerle öğrencilerini karşılayan üniversite yetkilileri, gün boyunca stantlara gelen öğrencilere şehir ve üniversite hakkında rehberlik, konaklama yerlerine yönlendirme ve ihtiyaç duydukları konularda bilgilendirmeler yaptı. 

Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen stantlara Gümüşhane Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve öğrenci kulüpleri de kurdukları öğrenci irtibat masalarıyla öğrencilere destek oldu.

İlk öğrencilerini karşılamanın heyecanını yaşayan üniversite adına açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Her zaman dile getirdiğimiz gibi geleceğimizin mimarları olan ve ülkemizi ilmiyle, bilimiyle ileriye taşıyacak gençlerimizi karşılamanın heyecanını yaşıyoruz. Öğrencilerimizin eğitimleri boyunca kendilerinin yanlarında olduğunu göstermek adına onları ilk günden en güzel şekilde karşılamanın gayreti içerisindeyiz. Gün boyunca öğrencilerimize rehberlik edecek tanıtımlarımıza devam edeceğiz. Merkez Kampüsümüzde bulunan Sosyal Tesisler İşletmesi önünde kurulan stantlarda öğrencilerimiz şehir, üniversite tanıtımlarının yanı sıra çeşitli etkinlerle de gün boyu eğlenme imkânı buluyorlar. 30 Eylül tarihine kadar sürecek stantlara tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. Onların daima yanında olacağız. Bu vesileyle 2022-2023 eğitim öğretim yılının başta Gümüşhane Üniversitesi ailemiz olmak üzere öğrencilerimize ve tüm eğitim camiamıza sağlıklı, başarılı ve verimli bir dönem olması temennisinde bulunuyor, alanda görevli bütün ekiplerimize de başarılı organizasyonlarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni dönemimiz hayırlı ve uğurlu olsun.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11