banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi Uluslararası Öğrencileri Çevre Temizliği Etkinliğine Katıldı

Gümüşhane Üniversitesi'nde eğitim gören uluslararası öğrenciler, Kale Köyü'nde düzenlenen çevre temizliği etkinliğine katıldı.

Gümüşhane Üniversitesi 15.10.2023, 13:21
Gümüşhane Üniversitesi Uluslararası Öğrencileri Çevre Temizliği Etkinliğine Katıldı
banner400

Etkinlik, Özel Gülen Yüzler Bakım Merkezi ve Gümüşkale Kadın Girişimci Kooperatifi tarafından çevre bilincini artırmak amacıyla düzenlendi. Etkinliğe üniversite öğrencileri, Gençlik Merkezi ve Yeşilay gönüllüleri de katıldı.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Ahmet Sayın, etkinliğin önemine ilişkin yaptığı açıklamada, "Kale Köyü'nün doğal güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak amacıyla bu etkinliğe katıldık. Farklı kesimlerden insanların bir araya gelerek birlikte hareket etmeleri, toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biridir. Bu tür etkinliklerin devamını diler, başta Özel Gülen Yüzler Bakım Merkezi ve Gümüşkale Kadın Girişimci Kooperatifi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek de etkinlikle ilgili olarak, "Çevre bilincinin artırılması ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi amacıyla düzenlenen bu tür etkinliklerin, toplumu daha bilinçli bir hale getirmek için önemli bir araç olduğuna inanıyoruz. Bu tür etkinliklerin devamını diler, başta Özel Gülen Yüzler Bakım Merkezi ve Gümüşkale Kadın Girişimci Kooperatifi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 03:28
Güneş 05:08
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:30
Yatsı 21:03