banner333

banner309

Gümüş Gelişim Akademisi, tanışma organizasyonuyla yeni döneme başladı

Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) tarafından 11 yıldır faaliyet gösteren Gümüş Gelişim Akademisi, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı açılışını bir kahvaltı programı ile gerçekleştirdi.

Dernek 15.10.2023, 13:26
Gümüş Gelişim Akademisi, tanışma organizasyonuyla yeni döneme başladı
banner400

Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) tarafından 11 yıldır faaliyet gösteren Gümüş Gelişim Akademisi, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı açılışını bir kahvaltı programı ile gerçekleştirdi.

Programın açılış konuşmasını yapan GÜBDER Başkanı Erol Tekçe, pandemi ve Kahramanmaraş depreminin ardından çevrimiçi olarak düzenlenen faaliyetlerin bu yıl itibarıyla yüz yüze olarak başladığını söyledi. Yeni gelen öğrencilere seslenen Tekçe, "Başkent Ankara'mıza hoş geldiniz. Burada sizlere bir aile sıcaklığı ve samimiyeti ile bir kurum olarak sizlerle beraberiz. Bu güne kadar bini aşkın öğrencimizle bu çatıda buluştuk. Gerçekten çok güzel işler çıkardık." dedi.

Tekçe, Gümüş Gelişim Akademisi'nin geçmiş yıllarda gerçekleştirdiği faaliyetlerden bahsederek, "Gümüşhane ili ve ilçeleri, Eskişehir, Bursa, Çanakkale, Konya, Urfa, Amasya ve Bolu gezileri gibi tarihi ve kültürel geziler yaptık. Güzel sanatlarla ilgili değişik başlıklarda kurs ve seminerler verdik. Dil eğitimleri, spor faaliyetleri ve akademik destek programları yaptık. İnsan kalitemizi artırmak için akademisyenlerimiz, bürokratlarımız ve iş dünyamızın önemli isimleri ile 'Gençlerle Başbaşa' programları yaptık. Yine bireysel gelişim programları ve projeleri kapsamında daha bir çok proje ve faaliyetlerimiz olmuştur." ifadelerini kullandı.

Programda Ostim Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Turan Şişman, Gümüş Gelişim Akademisi'nin geçmişte gerçekleştirdiği ve yeni dönemde hedeflediği faaliyetler hakkında bir sunum yaptı.

Programda ayrıca Sadefe Onursal Başkanı Dr. Orhan Koç, Etlik Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mustafa Öztürk, GÜBDER Sanat danışmanı Bora Keleş, Eğitim Sorumlusu Sevim Kılıç, Genel Sekreter Selahattin Kurt, GGA Sorumlusu Melike Canlı, GGA Mezunlarından Kaymakam Yunus Emre Polat, Teğmen Mahmut Şen, Göç Uzmanı İsmail Şahin ve Eğitimci Hilal Şahin de birer konuşma yaptı.

Tüm Gümüşhaneli üniversiteli gençler, programın sonunda kendilerini tanıtıp duygu ve düşüncelerini paylaştı.

GÜBDER, programlarla ilgili öğrencilerden toplanacak talepler dikkate alınarak 28 Ekim'de yapılacak ikinci toplantıda yıllık planı şekillendirecek ve ardından yürürlüğe koyacak.

GÜBDER ayrıca, bu yıl da her yıl olduğu gibi GGA öğrencilerine imkanlar ölçüsünde burs vermeye devam edecek.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:13
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:25
Yatsı 20:57