banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi'nin halı sahasının çatısı çöktü.

Gümüşhane Üniversitesinin merkez Gümüşhanevi kampüsündeki halı sahanın çatısı ağır kış şartlarına dayanamadı ve büyük bir gürültüyle çöktü.

Gümüşhane Üniversitesi 24.12.2016, 00:55
Gümüşhane Üniversitesi'nin halı sahasının çatısı çöktü.
banner400

Gümüşhane Üniversitesi, merkez Gümüşhanevi kampüsünde bulunan halı sahanın çatısı ağır kış şartlarına dayanamayarak büyük bir gürültüyle çöktü. Çökme sırasında sahada öğrenci olmaması olası facianın önüne geçti.
Edinilen bilgiye göre Gümüşhane Üniversitesi’nin Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan Gümüşhanevi Kampüsündeki Beden Egitimi ve Spor Yüksekokuluna ait önceki yıllarda yapılan halı saha bugün öğlene doğru büyük bir gürültüyle çöktü.
Son yılların en çetin Aralık ayını geçiren Gümüşhane’de ağır kar yüküne dayanamayan ve eskimiş olması nedeniyle yenilenmesine karar verilen halı sahanın önce üzerindeki bez brandası yırtıldı, ardından tavan bağlantıları çöktü.
Yaklaşık 16 bin öğrencinin okuduğu Gümüşhanevi Kampüsünde meydana gelen olay sırasında halı sahada öğrenci, akademisyen veya personelin bulunmaması olası bir faciayı önledi.
Gümüşhane'de geçtiğimiz günlerde Şiran ilçesinde de özel bir işletmeye ait halı sahanın çatısı kış şartlarına dayanamayarak çökmüş ve 4 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37