banner333

banner309

GÜ ile Kamu-Sen Trabzon Temsilciliği Arasında Protokol İmzalandı

Gümüşhane Üniversitesi ile Türkiye Kamu-Sen Trabzon Temsilciliği arasında lisansüstü eğitim alanında iş birliği protokolü imzalandı.

Gümüşhane Üniversitesi 27.08.2022, 13:57
GÜ ile Kamu-Sen Trabzon Temsilciliği Arasında Protokol İmzalandı
banner400

Rektörlük makamında imzalanan protokol çerçevesinde Trabzon’da bulunan Türkiye Kamu-Sen üyelerine örgün eğitimle Tezsiz Yüksek Lisans eğitimi verilmesi ve Türkiye Kamu-Sen Trabzon Temsilciliği üyelerinin Gümüşhane Üniversitesi bünyesinde açılacak tezsiz yüksek lisans bölümlerinden yüzde 25 indirimli faydalanmasına imkân tanındı.

Türkiye Kamu-Sen Trabzon İl Temsilcisi Coşkun Dilber, imzalanan protokol ile ilgili düşüncelerini şu cümlelerle ifade etti: “Gümüşhane Üniversitesi ve Türkiye Kamu-Sen Trabzon Temsilciği arasında imzalanan bu iş birliği protokolü üyelerimizin Gümüşhane Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Tezsiz Yüksek Lisans programlarından %25 indirimli olarak faydalanmasına imkân tanıdı. Protokolün imzalanmasında başta Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Halil İbrahim Zeybek olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyor, protokolün hem üyelerimize hem de Gümüşhane Üniversitesi’ne hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Türkiye Kamu-Sen Trabzon İl Temsilcisi Coşkun Dilber ile protokole imza atan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek lisansüstü eğitim alanında imzalanan protokol ile ilgili olarak şu duygu ve düşüncelere yer verdi: “Kalkınma ve ilerlemenin eğitim alanındaki gelişmişlik düzeyiyle ilişkili olduğu düşüncesiyle hem ilimizde hem de bölge illerimizde lisansüstü eğitim alanında iş birliği protokollerimizin sayısını arttırmaya gayret gösteriyoruz. Trabzon Türkiye Kamu-Sen Temsilciliği ile imzaladığımız bu protokol bu yıl lisansüstü eğitim alanında iş birliği protokollerimizin 11.’si oldu. Bu duygu ve düşüncelerle ilgili protokolün imzalanmasında emeği geçen başta Türkiye Kamu-Sen Trabzon İl Temsilcisi Sayın Coşkun Dilber ve ekibi olmak üzere Lisansüstü Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, imzalanan protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Yorumlar (1)
Mevlüt Doğan Tü.Ka.Sen emektarı. 2 yıl önce
Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Hayırlı vede ülkenin geleceği için güzel bir adım.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37