banner333

banner309

GÜ'de Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Coşkulu Bir Şekilde Kutlandı

Gümüşhane Üniversitesi 16. Kuruluş Yıldönümü ve 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Coşkulu Bir Şekilde Kutlandı

Gümüşhane Üniversitesi 03.06.2024, 09:27
GÜ'de Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Coşkulu Bir Şekilde Kutlandı
banner400

Gümüşhane Üniversitesi, 16. Kuruluş Yıldönümü ve 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni'ni Dr. Mustafa Çalık Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Tören, Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek'in Atatürk büstüne çelenk sunmasıyla başladı.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, üniversitenin son 16 yılda büyük gelişmeler kaydettiğini ve birçok başarıya imza attığını söyledi. Zeybek, bu başarılarda emeği geçen öğretim üyelerine, idari personele ve öğrencilere teşekkür etti.

Konuşmasında Zeybek, günümüzde yaşanan soykırım ve zulme de yer verdi. Filistin'de yaşanan zulmü kınayan Zeybek, "Dünyadaki en sağır edici ses acı çeken bir mazlumun suskunluğudur" dedi.

Tören, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları düzeyinde başarı gösteren öğrencilere ödül verilmesi ve kep atma ile sona erdi.

Törenden bazı önemli kareler:

  • Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Atatürk büstüne çelenk sundu.
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü öğrencisi Ömer Güler, mezuniyet konuşmasını yaptı.
  • Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, konuşmasında üniversitenin son 16 yılda kaydettiği gelişmeleri ve elde ettiği başarıları anlattı.
  • Zeybek, günümüzde yaşanan soykırım ve zulme de yer verdi.
  • Fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları düzeyinde başarı gösteren öğrencilere ödül verildi.
  • Mezunlar, keplerini havaya atarak sevinçlerini dile getirdi.

Törene, Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, protokol üyeleri, öğretim üyeleri, idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı. Tören, Edebiyat Fakültesi, İlahiyat Fakültesi ve Uluslararası öğrencileri tarafından İsrail'in Gazze'de uyguladığı soykırımı kınamak için hazırlanan pankartlarla sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27