banner333

banner309

GÜ Bahar Şenliği Müsabakaları Sona Erdi

Gümüşhane Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 12. Bahar Şenlikleri kapsamında organize edilen voleybol ve halı saha futbol (öğrenci-personel) müsabakaları sona erdi.

Gümüşhane Üniversitesi 05.04.2022, 08:31
GÜ Bahar Şenliği Müsabakaları Sona Erdi
banner400

Gümüşhane Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 12. Bahar Şenlikleri kapsamında organize edilen voleybol ve halı saha futbol (öğrenci-personel) müsabakaları sona erdi.

Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı müsabakalarda öğrencilerimizde kadınlar voleybol karşılaşmasında; Sağlık Bilimleri Fakültesi birinci, Kelkit Sağlık Hizmetleri MYO ikinci ve Kelkit Aydın Doğan MYO ise üçüncü oldu.

Erkekler voleybol karşılaşmasında ise Kürtün MYO birinci, Kelkit Aydın Doğan MYO ikinci ve Kelkit Sağlık Hizmetleri MYO üçüncü oldu. Üniversitemiz akademik ve idari personeli tarafından gerçekleştirilen voleybol müsabakasında ise; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu birinci, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ikinci ve Turizm Fakültesi de üçüncü oldu.

Halı saha futbol müsabakalarında ise alınan sonuçlar şu şekilde; Öğrencilerimizde Kelkit Aydın Doğan MYO birinci, İletişim Fakültesi ikinci ve Kürtün MYO ise üçüncü oldu. Personeller arası müsabakalarda ise Genel Sekreterlik birinci, Kelkit Aydın Doğan MYO ikinci ve Turizm Fakültesi de üçüncü oldu.

Takımların hepsini kutlayan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek karşılaşmalar hakkında şunları söyledi: “12. Bahar Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen bir dizi etkinlik arasında spor müsabakaları da yer almıştı. Salgın şartları da dikkate alınarak gerçekleştirilen bu etkinliklerle birlikte öğrencilerimiz ve personellerimiz arasında birlik ve beraberliğin artmasını temenni ediyoruz. Özellikle onlar için bu durumun ders ve iş dışında bir motivasyon kaynağı olacağını düşünüyor, iş ve sosyal hayattaki verimliliğin artması açısından da son derece önemli olduğuna inanıyoruz. Sporun kaynaştırıcı yanı çok güçlü olduğundan aslında sporu hayatımızın her alanına dahil etmemiz gerekiyor. Voleybol ve Halı Saha Futbol takımlarımız da centilmenlik içerisinde ve izleyenlere çok keyif veren karşılaşmalarda mücadele ettiler. Her bir takımımızı ve galip gelen takımları tebrik ediyorum. Bahar Şenliklerimizin organize edilmesinde emeği geçen Genel Sekreterliğimize, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza, emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44