banner333

banner309

GTSO’dan Rektöre Teşekkür Ziyareti

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, beraberindeki heyetle birlikte Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i makamında ziyaret ederek, son dönemdeki başarıları için teşekkür ederek, günün anısına bir plaket takdim etti.

Gümüşhane Üniversitesi 31.08.2020, 19:30 31.08.2020, 16:08
GTSO’dan Rektöre Teşekkür Ziyareti
banner400

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, beraberindeki heyetle birlikte Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i makamında ziyaret ederek, son dönemdeki başarıları için teşekkür ederek, günün anısına bir plaket takdim etti.

İspanya merkezli araştırma kurumları tarafından yapılan araştırmalarda Gümüşhane Üniversitesi’nin yer aldığı sıralamaların takdire şayan ve gurur verici olduğunu ve YÖK tarafından yapılan yerleştirme sonuçlarına göre yüzde 98 gibi bir doluluk oranına ulaşmanın çok önemli bir başarı olduğunu belirten GTSO Başkanı İsmail Akçay, “Şehrimizin marka değeri olan Gümüşhane Üniversitemiz elde etmiş olduğu önemli başarılarla şehrimizi ve bizleri gururlandırmaya devam etmektedir. Bu başarının mimarı olarak sizleri, üniversitemizin akademik kadrosunu ve idari personellerimizi tebrik ediyorum” dedi.

“BU BAŞARILARIN ALTINDA BÜYÜK EMEKLERİN OLDUĞUNU BİLİYORUZ”

Kendisinin ve bu yolda mücadele eden Gümüşhanelilerle birlikte Gümüşhane’ye bir üniversite kazandırmak için yıllarca mücadele verdiklerini hatırlatan Başkan Akçay, “Verilen bunca mücadele, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesi ile 2008 yılında meyvesini vererek, Gümüşhane Üniversitemiz ülkemize hizmet etmeye başladı. Daha dün gibi verdiğimiz mücadeleyi hatırlarken şimdi ise kısa bir süre içinde şehrimizin marka değeri olmuş, Uluslararası platformlarda şehrimizi ve ülkemizi temsil ederek bizleri gururlandıran bir üniversitemiz var. Üniversitemizin elde etmiş olduğu bu önemli başarılardan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak büyük bir gurur ve mutluluk duyduk. Vermiş olduğunuz emeklere teşekkür ediyoruz. Bu başarıların altında büyük bir emek olduğunu fazlasıyla biliyoruz. Bizlerde bugün bu mutluluğumuzu ve teşekkürümüzü bir kez daha sizlere iletmek istedik” diye konuştu.

“DESTEĞİNİZİ HER ZAMAN YANIMIZDA HİSSETTİK”

Anlamlı ziyaret ve güzel sözleri için GTSO heyetine teşekkür eden Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise “Göreve başladığımız ilk günden itibaren sizleri ve desteğinizi hep yanımızda hissettik. Şehrimize bir üniversite kazandırılması için oluşturulan Dernekleşme aşamasından başlayarak her zaman bizlerin aynında oldunuz. Bizlerde bize verilen bu emaneti teslim edene kadar yapılan hizmetin üzerine koymaya çabaladık ve görüyoruz ki çalışmalarımız meyvelerini vermeye başladı. İnşallah bu yıl ki çalışmalarımızın sonuçlarını da gelecek yıl almaya başlayacağız. Üniversitemiz bilimsel olarak çok önemli çalışmalara imza attı. Biz bunları tek başımıza başarmadık. Sizlerin ve Ticaret ve Sanayi Odamız gibi şehrimizin güzide kurumlarının ve şehrimizin desteği ile ekibimizle birlikte başardık. Sizler destek oldunuz bizlere yoldaş oldunuz, yapıcı oldunuz ve bizlerde sizlerin desteği ile özveri ile çalışarak bu güzellikleri hep birlikte başardık. Biz inanıyoruz ki önümüzde bizleri bekleyen çok güzel günler var. Ben bir kez daha bu güzel ziyaretini ve vermiş olduğunuz değerli destekler için sizlere ve tüm Gümüşhanelilere teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Akçay, GTSO Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Murat Akçay, GTSO Meclis Üyeleri Elbeyi Gergin, Tayyar Demirel, Fatih Arslan ve GTSO Eski Meclis Başkanlarından Turan Tuğlu günün anısına GTSO heyeti Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e teşekkür plaketi takdim etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39