banner333

banner309

Futsal’da Şampiyon: Gümüşhane Üniversitesi

Gümüşhane Üniversitesi Futsal Takımı, Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde 7-11 Mart 2022 tarihleri arasında yapılan ÜNİLİG Salon Futbolu 2’nci Lig müsabakalarında rakiplerini yenerek şampiyon oldu ve birinci lige yükseldi.

Gümüşhane Üniversitesi 15.03.2022, 12:54
Futsal’da Şampiyon: Gümüşhane Üniversitesi
banner400

Turnuvada mücadele eden 7 takım arasında finale çıkan Gümüşhane Üniversitesi Futsal Takımı, ilk maçında Iğdır Üniversitesi’ne 8-4’lük skorla yenildi. Daha sonrasında karşılaştığı Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi’ni 8-2 ve grubun son maçında da Adıyaman Üniversitesi’ni 4-0 yenerek yarı finale yükselen temsilcimiz yarı finalde ev sahibi Erzurum Teknik Üniversitesi’ni 4-3 yenerek finale yükseldi. Finalde rakibi Bingöl Üniversitesi’ni de 8-3 gibi bir skorla yenen Gümüşhane Üniversitesi, ismini birinci lige yazdırdı.

Antrenörlüğünü Arş. Gör. Efecan Tezcan’ın yaptığı Futsal Takımında oyuncu olarak Takım Kaptanı Mutlu Kömürcü ile Bayram Eskihellaç, Emirhan Öztürk, Hanifi Kenger, Melikşah Tokdam, Oğuzhan Gedik, Umutcan Erdoğan, Hasan Kaya, Yasin Terzi, Berk İrfan Kadakal, Nurullah Yağcı, Furkan Kızılkaya ve Furkan Önder bulunuyor.

Yakaladıkları başarı hakkında açıklamalarda bulunan takım antrenörü Arş. Gör. Efecan Tezcan şunları söyledi: “Erzurum’da 7-11 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen Üniversiteler arası Salon Futbolu 2. Lig Türkiye Şampiyonasına yıl boyu çok iyi hazırlandık. Sporcularımızla kenetlenerek gittiğimiz Erzurum’da ilk güne mağlubiyetle başlamamıza rağmen daha sonra oynadığımız tüm maçları kazanarak Türkiye Şampiyonasında 1’inci olduk. Seneye Üniversitemizi ve şehrimizi 1’nci Ligde temsil edeceğiz. Başta bize gereken imkânları sunan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek hocamıza, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Fatih Yalçın’a ve BESYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yılmaz Albayrak’a teşekkür ediyorum.  Sporcularımızı bu üstün başarılarından dolayı tebrik ediyorum.” 

Futsal takımının şampiyon olmasından dolayı büyük sevinç ve gurur duyduklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise “Üniversitemiz Futsal Takımımızın gerçekleştirilen müsabakadan almış oldukları şampiyonluk, bizleri hayli sevindirdi. Öğrencilerimiz yıl boyunca yaptığı çalışmaların meyvelerini alıyorlar. Bizler de Gümüşhane Üniversitesi olarak bundan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Her alanda başarılı öğrencilerimizin yetişmesi ve bu başarılarını şampiyonluklarla taçlandırması göğsümüzü kabartıyor. Takımımızın 1’inci Ligde de büyük başarılar elde edeceğine inanıyorum. Öğrencilerimizin başarılarının olduğu kadar çalışmalarının da her daim destekçisi olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bizlere şampiyonluk sevinci yaşatan Üniversitemiz Futsal Takımı sporcuları olan öğrencilerimiz başta olmak üzere, takım antrenörümüz Arş. Gör. Efecan Tezcan’ı tebrik ediyorum. Bu başarının elde edilmesinde emeği geçen Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Fatih Yalçın, BESYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yılmaz Albayrak, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Fahri Terzi ve emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Şampiyon takımımıza 1’inci Ligde nice başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09