banner333

banner309

Taraftardan Göreve Davet Çağrısı !

Gümüşhane Torul Gençlik taraftarları, maddi sıkıntı yaşayan kulübe destek olunması için bu zor günde tüm Gümüşhane, kurum,kuruluş,dernek ve yetkilileri göreve çağıran bir açıklama yaptı.

Gümüşsu Gümüşhanespor 27.02.2013, 09:26
Taraftardan Göreve Davet Çağrısı !
banner400

 Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

SIKINTILAR PAYLAŞILDIKÇA AZALIR,
GÜMÜŞHANE TORUL GENÇLİK VOLEYBOL TAKIMIMIZA DESTEK OLMAK İÇİN TÜM KURUMLARI GÖREVE DAVET EDİYORUZ !

Gümüşhanemizi Acıbadem Erkekler Voleybol Liginde başarı ile temsil eden takımımız Gümüşhane Torul  Kulübümüzde maddi sıkıntı had safhaya ulaşmış durumda.Öyle ki yaklaşık 3 aydır oyunculara alacakları ödenemiyor.Oyuncularımızın da bakmakla yükümlü olduğu aileleri var ve gerçekten zor durumdalar.Bu psikoloji ile ne antrenmana çıkabiliyorlar ne de maçlarda konsantre olabiliyorlar.

Ligin bitmesine 4 hafta var ve  son 4 maçını kaybeden ekibimiz için tehlike çanları çalmaya başladı.

Gümüşhane Torul Kulübümüzün yöneticilerinin bir çoğu Torul’da yaşayan  ve maddi durumu elverdiğince kulübe katkı sağlayan kişilerden oluşuyor.3 senedir  özveri ile görev yapan,bir çok borca giren yöneticilerin de yapabileceği  bir şey kalmamış durumda.

3 aylık biriken  ve oyunculara ödenmesi gereken miktar 80 bin TL.Aslında bu rakam 1.ligde oynayan bir voleybol takımı için komik gelebilir ama olmayınca olmuyor.

Buradan Tüm Gümüşhane Kurum,Kuruluş ve Derneklerine ,yetkililere çağrıda buluyoruz ve takımımıza bu zor gününde destek olmasını istiyoruz.

 

Gümüşhane Torul Gençlik Taraftar Paltformu

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 03:30
Güneş 05:09
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:28
Yatsı 21:01