banner333

banner309

Aksoy;"Yenişehir Belediye Maçının Üstesinden Geleceğiz."

Gümüşhane Torul Gençlik Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, Yenişehir Belediyesi ile kendi sahalarında oynayacakları zorlu bir maçın kendilerini beklediğini ancak bu maçın üstesinden gelebileceklerini söyledi.

Gümüşsu Gümüşhanespor 15.01.2013, 14:34
Aksoy;
banner400
 Gümüşhane Torul Gençlik, 2 günlük izinin ardından 19 Ocak Cumartesi günü oynayacağı Yenişehir Belediyesi karşılaşması hazırlıklarına antrenör Ali Bahadır Aksoy yönetiminde, Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonu'nda başladı. Antrenmana, deplasmanda Arkas Spor ile oynanan karşılaşmanın ikinci setinde sakatlanan Kenyalı oyuncu Maiyo katılmadı.


Antrenör Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Maiyo'nun sakatlığının ciddi olmadığını belirterek, "Maiyo, omuzundan sakatlık geçirdi. Çekilen MR'ında yırtık ya da kopma yok. Sadece bir zorlama var, bugün oyuncumuzu dinlendirdik. Masör arkadaşımız tedavisini yaptı. Bu günden itibaren antrenmanlara başlayacak ve hafta sonu oynayacağımız Yenişehir Belediyesi karşılaşmasında takımdaki yerini alacak" dedi.

Aksoy, Yenişehir Belediyesi maçının, kazanılması gereken bir maç olduğunu kaydederek, "İlk yarı Bursa deplasmanında Yenişehir Belediyesi karşısında 2-0 önde iken 3-2 kaybetmiştik. Bayağı moralimiz bozulmuştu. Telafisi diğer maçları alarak oldu ama şimdi kendi sahamızda yapacağımız bu maç kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. Zor bir maç bizi bekliyor ama takımımdan memnunum. Üstesinden geleceğiz, maçı kazanıp yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09