Tasarrufla Ev'den Taksitle Ev ve Araba Kampanyası

Emlak 15.06.2022, 22:58
Tasarrufla Ev'den Taksitle Ev ve Araba Kampanyası

Türkiye’de hızla artan konut ve taşıt fiyatlarına rağmen tasarrufun gücüne inanarak bu hayallerine ulaşmak isteyenler Tasarrufla Ev’i tercih ediyor. Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Birevim’in alt markası Tasarrufla Ev sayesinde peşinatsız, faizsiz ve satın almak artık çok daha kolay. Bankalara yüklü miktarda faiz ödemeden hayallerindeki ev ve arabaya sahip olmak için güvenilir tasarruf sistemine katılmak yeterlidir. Türkiye’nin dört bir yanında geçerli olan bu sistem sayesinde faiz hassasiyeti olan vatandaşlar da en ekonomik yollarla hayallerindeki konut ve araçlara sahip olabilirler. Ayrıca senetle ev satın almak için en hızlı ve güvenilir yöntemlerin başında Tasarrufla Ev tarafından kurulan ve müşteri memnuniyeti odaklı sistem gelmektedir.

Kira Öder Gibi Taksitle Ev Sahibi Olun

Pek çok kişi hayallerindeki konuta sahip olabilmek için bankaların konut kredisi kampanyalarını ve finansman desteklerini araştırıyor. Günümüzde giderek artan ev fiyatları sebebiyle bankalara ödenen faiz miktarı da bir hayli yüksek seviyelere çıktı. Bu yüzden bankalara yüklü miktarda faiz borçlanmadan ev sahibi olabilmenin yollarını araştıranlara Tasarrufla Ev tarafından kaçırılmayacak fırsatlar sunulmaktadır. Tamamen güvenilir ve şeffaf bir sistemle tasarruf yaparak hayallerinizdeki faizsiz ev fırsatına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Üstelik maddi durumu elverişli olsa bile faiz hassasiyeti yüzünden alternatif ödeme yöntemlerini tercih etmek isteyenler de bu sayede bütçelerine uygun koşullarda ev sahibi olabilmekteler.

Küçük Tasarruflarla Ev veya Araba Alma Fırsatı

Hem otomobil piyasasında hem de konut sektöründe artan fiyatlara inat tasarrufun gücünü kullanmak isteyenler için Tasarrufla Ev imkanları devam etmektedir. Birlikte tasarruf yaparak ev sahibi olmak veya yepyeni bir otomobil almak isteyenler firmamızın güvenilir hizmetlerinden yararlanabilirler. Kurulduğu günden bu yana sektörde geniş bir müşteri kitlesine ulaşan Tasarrufla Ev sisteminde herkes borcunu olması gerekenden daha çabuk kapatabilir. Bu sayede ev veya araba almak bir hayal olmaktan çıkıp gerçeğe dönüşüyor.

Türkiye’nin dört bir yanında geçerli olan Tasarrufla Ev sistemi sayesinde bütçenizi yormayacak şekilde taksitlerle hayallerinize ulaşabilirsiniz. Hem konut kredisi hem de taşıt kredilerinde büyük masraf yaratan yüksek faiz yerine tasarruf imkanından yararlanmak artık çok daha kolay. Sadece bütçenize ve gelir durumunuza göre en ideal ödeme koşullarını seçerek taksitle ev sahibi olma fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Faizsiz ve Peşinatsız Ev Satın Alın

Faiz ve peşinat ödemeden konut satın almak için Tasarrufla Ev kurumsal web sitesi üzerinde yer alan müşteri formunu doldurmak yeterlidir. Deneyimli ekibimizle iletişime geçerek ayda ne kadar tasarruf yapabileceğinizi ve esnek ödeme koşullarını değerlendirebilirsiniz. Bu sayede peşinatsız ev sahibi olarak bütçenizi yormadan, borcunuzu daha kısa sürede bitirip hayallerinizdeki evde yaşamaya başlayabilirsiniz. Bu sistem son derece güvenilir olup Türkiye genelinde hizmet vermeye devam etmektedir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59