Kolayevim Nasıl Faizsiz Araba Sahibi Yapıyor?

Ekonomi 15.06.2022, 23:02
Kolayevim Nasıl Faizsiz Araba Sahibi Yapıyor?

Kolayevim ile insanların sadece ev sahibi olmasını değil, aynı zamanda istedikleri arabaya ulaşmalarını sağlıyoruz. Faizsiz peşinatsız yaş sınırı olmadan kolay bir şekilde istediğiniz arabaya sahip olabilirsiniz. Aracın teslim tarihini kendiniz belirleyebilir ve istediğiniz arabaya herhangi bir şart olmadan ulaşabilirsiniz. Kolayevim ile faizsiz araba almak isteyenler doğrudan iletişim kanallarımızdan bizlere ulaşabilir. Faizsiz araba alarak hedeflerinize kısa sürede ulaşabilirsiniz. Araç almanın gün geçtikçe zorlaştığı bir dönemin içerisindeyken, hiç zorlanmadan araba almayı herkes ister. Bu isteği gerçekleştirmek için ise doğrudan bizler ile iletişime geçmeniz yeterli. Kolayevim olarak müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti sağlamayı hedefliyoruz.

Faizsiz Araba için Bir Yaş Sınırı Var Mı?

Kolayevim olarak hem araba için hem de başvuran kişi için bir yaş kısıtlaması yoktur. Kolayevim ile sorunsuz ve faizsiz bir şekilde araba sahibi olmak isteyenlerin 18 yaşından büyük olması gerekir. Eğer 18 yaşından küçük 1 kişi Kolayevim’e başvurarak araba sahibi olmak istiyor ise bu durumda ebeveynlerin izni ile peşinatsız araba için başvuru yapabilir.

Araç konusunda ise arabanın herhangi 1 yaş kısıtlaması yoktur. İstenir ise 01 araç alınabileceği gibi istenirse de ikinci el araçlar tercih edilebilir. İstediğiniz araba her ne ise marka, yaş ya da başka bir kısıtlama koymadan o arabaya ulaşmanızı sağlıyoruz. En uygun fiyatlar ile araba satın almak istiyorsanız, tek yapmanız gereken bize ulaşmak. Internet sitemizde yer alan iletişim bilgilerini kullanarak tarafımıza ulaşabilir ve araba sahibi olmak için ilk adımı atabilirsiniz.

Kolayevim ile Peşinatsız Araba Alınır Mı?

Kolayevim ile peşinatsız araba alınmasına izin veriyoruz. Herkes istediği araca kolayca ulaşabilsin diye bütün yeteneklerimizi ve uzmanlık alanlarımızı kullanıyoruz. Sizlerden aldığımız yorum ve geri bildirimler ile kendimizi sürekli geliştiren bir firmayız. Bu sebep ile de senetle araba alınması gibi yeni nesil yöntemleri de kullanıyoruz. Kredi kartı olmayanlar senet ile alışveriş yapabilirken, kredi kartı olanlar ise taksitli alışverişin tadını çıkarmaya devam ediyor. Serbest plan oluşturarak ve tasarrufa devam ederek araç sahibi olabilirsiniz. Gireceğiniz grubun sayısı ve peşinatsız araba alma yöntemlerinden hangisini tercih edeceğinize göre farklı avantajlar ile karşılaşmanız mümkün.

Taksitli Araba Alımı

Taksitli araba almak isteyenlere taksitli araç alımı yapabilmelerini sağlıyoruz. Sıfır faizli araç alırken herhangi bir peşinat ödemenize de gerek kalmıyor. Taksitli araba alımı yapılırken firmamızın sunduğu tüm avantajlardan da yararlanılabilir. Birarabam kullanılarak yapılacak olan tüm alımlarda peşinat ya da diğer uğraşlar olmadan araba alınabilir. Fark ödemeden alabileceğiniz aracınıza çok kısa sürede ulaşabilirsiniz. İşlemleri başlatmak için internet sitemizi kullanabileceğiniz gibi 7 gün 24 saat destek sağlayan çağrı merkezimizi de kullanabilirsiniz. Taksitli ve kolay araba almak isteyenlerin her zaman yanındayız.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09