Akyapı Metkap Projesi Göz Kamaştırıyor

Emlak 21.06.2022, 22:55
Akyapı Metkap Projesi Göz Kamaştırıyor

Akyapı Metkap Projesi Göz Kamaştırıyor

1987 yılında ilk kurulum aşamalarını tamamlayan Akyapı metkap inşaat alanlarından otoyollara, otoyollardan barajlara, arıtma tesislerinden içme su hatlarına, okullardan hastanelere varana kadar birçok alan dahil olacak şekilde gerekli altyapı ve üstyapı projelerinde uzmanlaşma adımları meydana geliyor. Teknik yetenek hizmetlerinin yanı sıra yıllardan gelen tecrübe ile kaliteli hizmetler sunulurken hız, ileri teknoloji, üst yapı projeleri içerisinde uzman bir konuma gelmiştir. Teknik yeteneklerin yanı sıra yıllardan gelen tecrübe ile birçok başarı meydana gelirken sosyal alanında öncü konumda yer almayı başarmıştır.

Akyapı Metkap 2021 yılından bu yana kadar sürdürülebilir konumda olmasından dolayı bir gelecek için çalışmalara devam edecek konumda olacak. Yurt içinde ve yurt dışlarında büyük oranlar ile enerji, altyapı ile üstyapı inşaat projelerinin en üst konumlarda güvenlik, kalite ile çevre alanlarında performans konusunda üstlenmeye ve ekonomik değerler katmaya devam ediyor.

Akyapı Tesisleri Nelerdir?

1997 yılında Sakarya Geyve sınırlarında 100 dönüm arazi üst kısmına kurulumları yapılacak ve prefabrik tesis sayesinde aslen ihtiyaçlar karşılanabilecek konumlarda inşa edilmiştir. Fakat piyasa üzerinde hizmet verilmesi devam ederken ihtiyaçlara en iyi şekilde cevapların verildiği üretim tesisleri için kapalı bir ortam haline gelmeyi başarmıştır. Prefabrik olayları üzerinde endüstriyel yapılar ile beraber öngerilmeli köprüler olması müşterilerin isteklerine uygun bir şekilde tasarlanarak projelendirilebilir konumda yer alıyor. Üretimlerin ardından nakliye ile montajlar da kendi ekibimiz aracılığı ile rahat bir şekilde meydana geliyor.

Metkap Projeleri

Metkap Akyapı genel olarak 500 milyon lira yatırım değerlerinin yanı sıra sektöre karşı tüm ihtiyaçlar karşılanacak şekilde tasarlanan kendi arıtma tesislerinin yanı sıra çevre dostu bir proje olarak yer alıyor. Gayrimenkul sektörü içerisinde 24 yıllık zamanın ardından 3 milyar TL değerinde yatırım zincirlerine hız kesmeden devam eden Akyapı 2022 yılı içerisinde yeni projelere imza atmaya devam ediyor.

Limonlu bahçe konaklarının yanı sıra Ümraniye sınırlarında en iyi nefes alan projesi olarak da bilinen Akyapı, çok büyük bir yatırım konusuna imza atarak satışa hazır hala gelen villa projesinden metal ile plastik kaplama sektörüne kadar büyük bir proje üzerine imza attı.

Metkap projesi İstanbul geneli içerisinde sanayi ile yatırım sektör alanlarında en hızlı büyümeye devam eden semtler arasında yer alan Arnavutköy ile Hadımköy sınırlarında plastik kaplama sektörü içerisinde hayata geçebilecek konumda yer alıyor. Akyapı metkap genel anlamda son teknoloji ile metal sanayisi üzerinde hayata işbirliği ile geçirilmeye devam ediyor.

Sektör genelinde gerekli olan tüm ihtiyaçları karşılamak için tasarlanmaya devam eden kendi arıtma tesisleri ile beraber çevre dostu bir proje konumunda yer almaya da devam ediyor. Birçok farklı üretimi ile herkesin hayatında çok farklı konumlarda olmaya devam ediyor.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59