banner333

banner309

ArzularKabaköy’de işçilere rekor zam

Gümüşhane’nin merkeze bağlı tek beldesi olan Arzular Kabaköy beldesinde çalışan Belediye işçilerinin ücretlerine ek sözleşmeyle yüzde 113’lük zam yapıldı.

Ekonomi 29.07.2023, 10:57
ArzularKabaköy’de işçilere rekor zam
banner400

Ağırlaşan ekonomik şartlar karşısında mevcut sözleşme devam etmesine rağmen Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış’ın tasarrufuyla ek protokol yapılarak Belediye bünyesindeki şirkette çalışan işçilerin ücretlerine yüzde 113 oranında zam yapıldı.

Belediye ile Belediye-İş sendikası arasında yapılan ek sözleşmenin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, “Göreve geldiğimiz günden bu yana daima işçilerin yanında olduk. Bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde Arzularkabaköyümüzün geleceği için mesai arkadaşlarımızla birlikte birçok başarılı çalışmaya imza attık. Bu çalışmaların her birinde çalışanlarımızın emeği ve alın teri bulunmaktadır. Mesai arkadaşlarımıza daha iyi imkanlar sunabilmek için yetkili sendikamız ile yapmış olduğumuz çalışma neticesinde şirket bünyesinde çalışan işçi statüsündeki çalışma arkadaşlarımızın aylık ücretlerine, tüm sosyal hakları içine dahil ederek yüzde 113'lük bir artış gerçekleştiriyoruz. İmkanlarımız dahilinde daima personellerimiz için en iyisini yapmaya gayret gösterdik. İnşallah bu oranlarda tüm işçi kardeşlerimizi memnun edecektir. 4 yıla yakın bir süredir beraber yürüdük, bundan sonra da daha adil ve daha eşit bir şekilde mesai arkadaşlarımızla beraber yürüyeceğiz. Bu belde için çok büyük işler yaptık, yapıyoruz. Onun için tüm personellerimizi özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum, yapılan zamların tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:10
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:27
Yatsı 21:00