Araba Almak Artık Hayal Değil!

Ekonomi 15.06.2022, 23:11
Araba Almak Artık Hayal Değil!

Araba alma hayalini gerçekleştirmek isteyenler yeni nesil kredi yöntemlerini deniyor. Bankadan kredi almadan, yeni nesil yöntemler ve platformlar ile güvenle araba alınabilir. Araç sahibi olmak isteyenler artık bunu sadece hayalini kurmasın diye oluşturulan birçok yeni platform bulunuyor. Herkes hayaline ulaşabilsin diye oluşturulan bu platformlar, uygun şartları sağlayan herkese açık. Bankadan taşıt kredisi almaya gerek duyulmadan kolayca Birarabam veya Eminoto gibi platform üzerinden araba alınabilir.

Araç sahibi olmak isteyen herkes, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun onay verdiği bu kurumlar ile iletişime geçerek araç sahibi olabilirler. Müthiş taksit oranları ile alınabilecek olan özel krediler ile herkes istediği araca kavuşabilir. Kredisiz araç almak isteyenlerin bankaya gitmeden ve faiz ödemeden araç almalarını sağlayan yeni nesil platformlar bulunuyor.

Birarabam’dan Faizsiz Taşıt Kredisi

Birarabam ile araç almak hem kolay hem de güvenlidir. Belirlenecek olan aylık en düşük limitler dahilinde özel taksit miktarları ile kredi alınabilir. Bu krediler, bankaların verdiği kredilerden daha farklıdır. Herhangi 1 bankaya gitmeden faiz ödemeden ve ek masraflara maruz kalmadan Birarabam ile taşıt alabilirsiniz. Hayalinizdeki araca ulaşmanızı kolaylaştıran Birarabam ile istediğiniz aracı kolayca satın alabilirsiniz. Herhangi 1 şekilde faiz bulunmayan ve sadece anaparanın geri ödendiği bir sistem bulunuyor. Ayrıca bu sistem sadece 0 araçlar için değil, ikinci el arabalar için de geçerli.

Birarabam’ın Sunduğu Avantajlar

Birarabam’ın avantajları araç almak isteyen herkesi kapsıyor. Güvenli bir şekilde kredisiz araç almak isteyenlere sunulan Birarabam avantajları şu şekilde sıralanabilir:

  • Herhangi bir faiz ödenmez.
  • Dosya masrafı bulunmaz.
  • Sürpriz ödemeler ile karşılaşılmaz.
  • Peşinatlı ve peşinatsız seçenekleri bulunur.
  • Daha uygun fiyatlar ile araç satın alımı yapılır.
  • Türkiye'nin her yerinde ve her bölgesinde kullanılabilir.
  • Uzun vade seçeneklerinden yararlanılabilir.
  • Alınan toplam borcun erken bitirilmesine izin verilir.
  • Taksit miktarları kişiye özel belirlenir.
  • Ödeme planı kişi ile hazırlanır.
  • Güvenli bir yöntemdir.

Eminoto ile Peşinatsız Araç Sahibi Olun

Eminoto Peşinatsız araç sahibi olunmasına izin veriyor. İkinci el arabalar da dahil olmak üzere 0 araç satışlarında destekleyen emin oto ile taksitli araç alınabilir. Emin otomotiv sunduğu bu avantajlardan yararlanmak için doğrudan internet sitesi üzerinden başvurular kabul edilmektedir. Internet sitesi üzerinden yapılabilecek başvuruların yanı sıra aynı zamanda çağrı merkezi üzerinden de emin otomotiv ile iletişime geçilmesine izin verilir. Kredisiz araç almak isteyenlerin sık sık tercih ettiği yeni nesil bir oluşumdur. Sadece araç almak isteyenlere değil, aracını satmak isteyenleri destekleyen emin otomotiv hakkında. Daha fazla bilgiye çağrı merkezi üzerinden ulaşabilirsiniz. 7 gün 24 saat boyunca aralıksız hizmet veren emin otonun da Birarabam gibi birçok avantajı bulunuyor. Tüm bu avantajlardan yararlanmak için internet sitesi kullanıma açılmıştır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48