banner333

banner309

Rektör Zeybek'ten Amasya Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

ir dizi temaslarda bulunmak üzere Amasya’da bulunan Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi’yi ziyaret etti.

Eğitim 28.02.2024, 22:27
Rektör Zeybek'ten Amasya Üniversitesi Rektörüne Ziyaret
banner400

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Amasya’da bulunan Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi’yi ziyaret etti.

Amasya Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, iki üniversite arasında ortak yapılabilecek iş birlikleri hakkında görüş alışverişlerinde bulunuldu. Üniversiteler arasında gerçekleşen ziyaretlerin önemine vurgu yapan Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, misafirperverliklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi ve ekibine teşekkür ederek, başarılar diledi.

Rektör Zeybek, söz konusu ziyaret ile ilgili şu açıklamalarda bulundu, “Üniversiteler arası ziyaretler, sadece iki kurum arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda bilgi ve deneyim paylaşımı açısından da son derece kıymetlidir. Bugünkü görüşmemizde ortak projeler ve iş birlikleri konusunda fikir alışverişi yapabilmek büyük bir memnuniyet kaynağıdır. Değerli Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Hakkı Turabi ve ekibiyle gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı ziyarette misafirperverliklerinden dolayı kendilerine içtenlikle teşekkür ediyorum. İlerleyen süreçte kendileriyle daha fazla etkileşim ve iş birliği içinde olacağımızı umuyor, Üniversitemiz adına başarılarının devamını diliyorum”

Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49