banner333

banner309

Öğretmenler Bir Araya Geldi

Gümüşhane Üniversitemiz ile Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında üniversitemizde okul öncesi öğretmenleri bir araya geldi.

Eğitim 28.06.2019, 21:30
Öğretmenler Bir Araya Geldi
banner400

Öğretmenler, özellikle öğrencilerin başarı seviyelerini yükseltecek eğitim hizmetlerinin niteliğini arttırmak amacıyla Hizmetiçi Eğitim Toplantısı’nda bir araya gelerek bir protokol imzaladı. Okul öncesi eğitim kurumları öğretmen ve yöneticilerden oluşan katılımcılar üniversitenin genel tanıtımı, sunduğu imkânlar, Çocuk Gelişimi Programı tanıtımı, eğitim uygulamalarında karşılaşılan sorunlara getirilen çözümler hakkında üniversitemiz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Vildan Demir tarafından bilgilendirildi. Öğretmenlere üniversitemizin kapılarının daima açık olduğunu söyleyen Demir, öğretmenlerin üniversitemizin sunduğu imkânlardan yararlanmasının mümkün olduğunu belirtti.

Düzenlenen eğitim toplantısı hakkında değerlendirmelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, şu açıklamalarda bulundu: “Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile imzaladığımız ‘Eğitimde İşbirliği Protokolü’ kapsamında öğretim elemanlarımız tarafından Gümüşhane ilimizde bulunan öğretmenlerimize yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı eğitim kurumlarında eğitimin alt yapısının iyileştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi veya eğitim öğretim desteği sağlanması hususunda üniversitemiz tarafından uygun görülen şartlarda uzmanlık desteği vermekteyiz. Son olarak okul öncesi öğretmenlerimizin bir araya geldiği toplantıda öğretim elemanlarımız tarafından akademik düzeyde bilgilendirmeler yapıldı. Özellikle öğrencilerin başarı seviyelerini yükseltecek olan tüm eğitim hizmetlerinin niteliğini arttırmak ve devamında başarıyı yakalamak yegâne amacımızdır. Bu sebeple alanında akademik yeterliliğe sahip hocalarımızla birlikte yeni uygulamalar ve bilimsel çalışmalar hakkında, atölye ve laboratuvar öğretmenlerine yönelik hizmetiçi eğitimlerimiz artarak devam edecektir. Böylelikle sadece şehirle bütünleşmekle kalmayıp şehir-üniversite işbirliğinin önünü de açmış oluyoruz.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34