banner333

banner309

Öğrencilerden Vali Mayda'ya Teşekkür

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Eyyüp Zengin ve okul öğrencileri Vali Dr. Yusuf Mayda’yı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Eğitim 18.02.2014, 16:06 18.02.2014, 16:07
Öğrencilerden Vali Mayda'ya Teşekkür
banner400

 Dün Gümüşhane’yi ziyaret eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin Gümüşhane’de yaptıracağı 16 derslikli imam Hatip ortaokulu ve spor salonu yapımı protokolünün imzalanmasındaki büyük katkıları nedeniyle Vali Mayda’ya teşekkür ettiklerini söyleyen İl Milli Eğitim Müdür Yazıcı; eksiğimiz olan imam Hatip Ortaokulu binamıza önümüzdeki ders yılına kavuşacağız, çocuklarımızın  ve gençlerin günün şartlarının gerektirdiği şekilde yetiştirmek için gerekli alt yapı eksikliklerini en kısa sürede tamamlayacaklarını söyledi.

 Vali Mayda ise TOBB ile imzalanan protokolle okulun yeni eğitim öğretim sezonuna kavuşturulacağını ifade ederek; Sağlıklı, bilgili, kültürlü, dinamik ve çağdaş bir nesil yetiştirebilmek için günümüzdeki teknolojik yeniliklere  ayak uydurmak zorundayız. Toplumsal bir ihtiyacın karşılanması olan eğitim, bir devlet hizmetidir. Devletlerin eğitim sistemi, o devletin geleceğini ilgilendirir Milletlerin ayakta kalması, devletlerin dünya ülkeleri arasında yerini alması, insanların mutlu olması, günümüzdeki teknolojik gelişmelerin çoğalıp yayılmasına ve ona kavuşmasına bağlıdır. Bu nedenle çocuklar ve genç kuşaklar, toplumun ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde eğitilmelidirler. Kalkınmanın, akıl ve bilimin önderliğinde gerçekleşeceğine inanan milletler, eğitime büyük önem vermiştir. Dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09