banner333

banner309

Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi Sporla Uyuşturucuya Dur dedi.

Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesinde “Bir kereden Bişey Olur Uyuşturucu ve Doping ” konulu farkındalık seminerleri yapıldı.

Eğitim 24.10.2014, 08:50 24.10.2014, 08:53
Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi Sporla Uyuşturucuya Dur dedi.
banner400
Konuğu ise Dünya Uyuşturucu ile Mücadele eden Sporcular Federasyonu Başkanı K. Muzaffer ILICAK idi. Katılımcılar arasında Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf KAHRAMAN, DUMESF Başkanı K. Muzaffer ILICAK, Milli Judocu Feyyaz YAZICI, Milli Karateci ve Milli Takım Antrenörü Hakan KARA hazır bulundu.

DUMESF Başkanı K. Muzaffer ILICAK konuşmasında, uyuşturucu ile mücadelelerde en etkili yolun spordan geçtiğini vurguladı. Bu konuda en önemli şeylerin arkadaş seçimi, kimsesizlerin kimsesi olunması, yiyecek ve içeceğin dikkatli seçimi ve aile birliğinin ve manevi değerlerin önemine dikkat çekti.

Karate Milli Takım Antrenörü Hakan KARA ve Milli Judocu Feyyaz YAZICI ise ILICAK’ın sözlerine destek olarak arkadaş seçimi ve aile birliğinin önemine dikkat çektiler.

Son olarak kürsüye gelen Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf KAHRAMAN ise, “uyuşturucuyla mücadelede en etkili ve en kolay yolun spor yapmak olduğunu, güzel örneklerle ortaya koyan Muzaffer ILICAK, dünya çapında iki tane sporcumuzu da yanında getirerek çok güzel bir sunum yaptığını söyleyerek, kendisinden gerçek manada istifade etmiş bir öğrenci grubunun varlığı konferans sonunda coşkulu bir şekilde karşılık vermelerinden belli oldu” dedi.

Programın sonunda söz alan Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi Müdürü Gümüşhaneli hemşerimiz Remzi İLHAN ise böyle önemli bir konuda okullarında bulundukları için katılımcılara teşekkür etti.
Amaçlarının gençlerimizin uyuşturucuya bulaşmadan önce gerekli tedbirlerin alınması ve öğrencileri bu konuda bilinçlendirilmesinin önemli olduğuna dikkat çekti.


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48