banner333

banner309

Gümüşhane'ye Atanan Öğretmenlere Hoş Geldiniz Yemeği

Şubat ayı içinde ilimize atanan öğretmenlere, Gümüşhane Eğitim Bir Sen Şubesi tarafın hoş geldiniz yemeği verildi.

Eğitim 18.02.2014, 08:07 18.02.2014, 08:46
Gümüşhane'ye Atanan Öğretmenlere Hoş Geldiniz Yemeği
banner400

           Yemek programına Gümüşhane Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Veli AĞAÇ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şükrü BAŞ, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abidin MERDAN, Eğitim Bir Sen Şube yönetim kurulu üyeleri Naci ŞENEL, Salih ATALAY, Habib TANIŞ, Musa UNCU ve ilimize yeni atanan öğretmenler katıldı.

Gümüşhane Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Veli AĞAÇ katılımlarından dolayı İl Milli Eğitim yöneticilerine ve öğretmenlere teşekkür etti. AĞAÇ yaptığı konuşmada “ ilimiz sizin gibi dinamik öğretmenlere kavuştuğu için şanslı, sizde Gümüşhane gibi güvenli, huzurlu bir ilde görev yapacağınız için şanlısınız. İlimizi tercih ettiğiniz için sizleri tebrik ediyorum. Milli Eğitim Bakanlığı’nın yaptığı bu uyum seminerlerini faydalı buluyoruz, yapılan bu çalışmanın her sene içi doldurularak daha etkin hale getirilmesi aday öğretmenlerimiz için yararlı olmaktadır. Bu sayede hem mesleklerini hem de çalışacakları yerleri daha kısa sürede tanıyarak sahip oldukları bilgi birikimleri ile öğrencilerimize faydalı olacaklardır.”dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şükrü BAŞ “İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yaptığımız çalışmalara her zaman destek olan Gümüşhane Eğitim Bir Sen Şubesi yaptığı bu tür etkinliklerle ilimize atanan genç öğretmenlerimizin ilimize hızlı bir şekilde uyum sağlamalarına yardımcı olmaktadır. Gümüşhane Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Veli AĞAÇ’ a ve yönetim kurulu üyelerine düzenlemiş oldukları bu nazik yemek programından dolayı Kurumum adına teşekkür ederim.”dedi.

Programa katılan öğretmenler kendileri ne gösterilen sıcak ilgiye teşekkür etti. Program  yeni atanan öğrenmelere verilen Gümüşhane’yi tanıtan hediyelerin verilmesinin ardından son buldu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49