banner333

banner309

eTwinning Projeleri Yaygınlaştırma webinarı düzenlendi

Gümüşhane’de Etwinning projelerine yönelik farkındalık, bilinç oluşturmak ve yürütülen projelerin yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla idareci ve öğretmenlere yönelik etwinning bilgilendirme ve paylaşım ve yaygınlaştırma toplantısı düzenlendi.

Eğitim 20.06.2021, 21:10
eTwinning Projeleri Yaygınlaştırma webinarı düzenlendi
banner400

Avrupa Birliği tarafından Erasmus + projesine entegre edilmiş bir çevrimiçi öğrenme topluluğu eTwinning Öğretmenler için mesleki eğitim fırsatları sunmakla birlikte her alanda farklı okullarla ortaklaşa projeler yürütme imkanı da tanımaktadır. Bu kapsam da Gümüşhane de hayata geçirilen eTwinning projeleri online ortamda gerçekleştirilen toplantı ile öğretmen ve yöneticilere sunuldu.

Açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube müdürü Gönül Eroğlu, Gümüşhane'de şimdiye kadar toplan 214 proje yürütüldüğünü, 1279 öğretmen portala üye olunduğunu ve mevcut eğitim-öğretim döneminde 30 okulda 80 öğretmen tarafından aktif olarak proje yürütüldüğünü belirtti. Ayrıca bu projelerden 2018-2019 eğitim öğretim yılından beri 4 Avrupa, 8 Ulusal kalite etiketi aldığını, proje tabanlı işbirlikçi çalışma anlayışının benimsendiğini gösteren eTwinning Okulu ünvanına sahip iki okulların Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesi ve Gümüşhane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olduğu bilgisini paylaştı.

eTwinning il koordinatörü Nalan Demir moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıda Nalan Demir “Media Studies” projesini Gümüşhane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Ayşe Taşçı “Değerlerimi, Tarihimi ve Kültürümü Fotoğraflarımla Öğreniyorum” projesini, Fevzipaşa İlkokulu öğretmeni Filiz Alemdağ “Sağlığım Önemli”projesini, Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesi öğretmeni Elif Zaman “İki kardelen: Jane Eyre-Çalıkuşu” projesini, Şehit Murat Akçay Anaokulu öğretmeni Habibe Susuz “Materyalim Doğadan” projesini, Gazipaşa İlkokulu öğretmeni Fatma Çakır “Doğa için Dönüştürüyorum” projesini, Köse 60. Yıl Ortaokulu öğretmenleri Hasan İnce ve Mustafa Öztürk “Özelim Çekimdeyim” projesini, Gümüşhane Bilim Sanat Merkezi öğretmeni Derya Öztürk “Unutulmayan Sandıklar” projesini, Gümüşhane Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmeni Kevser Sağınç “Dokuyoruz Kalplere Dokunuyoruz” projesini tanıttı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45