banner333

banner309

Özel Bahar Koleji Mezuniyet Programı Düzenledi

Gümüşhane Özel Bahar Koleji, 8. Sınıf öğrencileri için yılsonu mezuniyet programı düzenledi.

Eğitim 10.06.2013, 16:20
Özel Bahar Koleji Mezuniyet Programı Düzenledi
banner400
Akşam yemeği ile başlayan program okulun konferans salonunda devam etti. Programda; Minik semazenler, solo-koro, şiir, video-slayt gösterileri ile devam etti. Program sonunda öğrenciler sıra ile sahneye çıkıp, anne-babalarına karanfil verdiler, anne-babalara söz hakkı verildi, bir alt sınıfa bayrak teslimi yapıldı, mezun öğrenciler adına bir kız bir de erkek öğrenciye söz hakkı verildi, bütün mezun öğrencilere plaket verildi, sahneye bütün öğretmenler davet edildi ve öğretmenlere de hediyeleri verildi.
Programa gelen veliler okul idaresine, okul öğretmenlerine, okul çalışanlarına, ilgili herkese teşekkür ettiler. Veliler, özellikle öğretmenlerin, çocuklarıyla çok ilgilendiklerini, çok sabır gösterdiklerini, çok mesai harcadıklarını ve bunun için de teşekkürü hak ettiklerini dile getirdiler.
Okul Müdürü Fikri KILINÇ :”Öğrencilerimiz çok çalıştılar ve de çok yoruldular, yeni bir hayata başlayacaklar, şu an yolların ayırımındalar. Öğrencilerimize yeni okullarında başarılar diliyorum, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, SBS’de hayırlı neticeler almalarını diliyorum, Allah öğrencilerimizi Gümüşhane’ye, Türkiye’ye, Dünya’ya hayırlı insanlardan eylesin. Okulumuz-gönlümüz onlara her zaman açık ”dedi.
KILINÇ SBS sonuçlarından sonra da öğrencileri okula davet edip tercihlerde ve de gidecekleri liselerde yardımcı olacaklarını dile getirdi.
Program YENİ BİR DÜNYA parçası ile fotoğraf çekimleriyle, gözyaşlarıyla sona erdi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46