banner333

banner309

Öğrenci ve Öğretmenlerden Örnek Davranış!

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeni ile Aysın Rafet Ataç İlkokulu öğretmen ve öğrencileri mahalle sakinlerinden Semih Pektaş’a engelli arabası bağışladılar.

Eğitim 17.05.2013, 09:21
Öğrenci ve Öğretmenlerden Örnek Davranış!
banner400
 ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN DUYARLILIĞI
Gazipaşa Ortaokulu bahçesinde düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri İbrahim Taş, Adem Doğan ve Aynur Bilgin, Aysın Rafet Ataç Okul Müdürü Köksal Ceylan, idareciler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Köksal Ceylan; “Doğuştan veya sonradan herhangi bir nedenle fiziksel, zihinsel, ruhsal yada sosyal yönden kendi kendine yetemeyecek durumda olan vatandaşlarımız birer engelli adayıdır. Her sağlıklı bireyin bir gün engelli hale gelebileceği gerçeğiNİ kabul ederek bu bilinçle hareket etmeliyiz. Unutulmamalıdır ki, her insan bir engelli adayıdır. Onları anlamak, onlarla bütünleşmek toplum kurallarının bir gereğidir.” Dedi

Aysın Rafet Ataç İlkokulu 1-G Sınıf Öğretmeni Özlem Çubukçu ve öğrencilerinin aracılığıyla İstanbul’da iş yapan Gözde Medikal sahibi İnal Ünal Özbiler tarafından bağışlanan bir adet engelli arabası mahalle sakinlerinden engelli Semih Pektaş’ın babası Coşkun Pektaş’a İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş tarafından verildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerine gösterdikleri duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederek, bu kardeşlerimize karşı duyarlı olmak, gereken ilgiyi göstermek ve onlara her konuda yardımcı olmak bizim en önemli görevlerimizden biridir" dedi.

Program daha sonra Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesi ile sona erdi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45