banner333

banner309

Evrensel Dil Atölyeleri Projesi Sona Erdi

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir yıldır sürdürülen ‘’Evrensel Dil Atölyeleri’’ projesi Halk Eğitim Merkezi (ASO) Müdürlüğü’nde yapılan kapanış konseri ile sona erdi.

Eğitim 21.12.2012, 15:46
Evrensel Dil Atölyeleri Projesi Sona Erdi
banner400
 Konsere Vali Dr. Yusuf Mayda, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, kurum müdürleri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Proje kapsamında 10 okulda oluşturulan müzik atölyelerinde eğitim alan öğrenciler yıl boyunca öğrendiklerini sahneleme fırsatı buldular.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nüsret Bulut, projenin;  eğitim ve öğretimin bu gibi etkin çalışmalarla desteklenerek öğrenme ortamlarının tek düzenlik, monotonluktan kurtarılması ve ilimizin eğitimde sürekli yükselen çıtasına katkıda bulunmayı ve kaliteyi artırmayı hedeflediğini belirtti.

Ayrıca müzik eğitiminin genel eğitim içerisinde davranış değiştirme ve geliştirme bakımından önemli ve özgün bir yere sahip olduğundan söz eden Bulut, müzik eğitiminin diğer zekâ alanlarını da geliştirdiğini vurgulayarak proje kapsamında 120 saat eğitim alan gençlerin sahne performanslarının büyük beğeni topladığını ve bunun gurur verici olduğunu belirtti.

Proje sonunda bireysel ve grup performansları sergileyen gençlere yine proje kapsamında mp3 çalar, dinleyicilere ise t-shirt, şapka ve bloknot gibi çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Koordinatörlüğünü Milli Eğitim müdürlüğü AB Projeler Sorumlusu Serdar Serhat Salantur un yaptığı projenin final gösterisi büyük beğeni topladı.

 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38