banner333

banner309

Aydın'dan Başarılı Öğrencilere Yaz Tatili Müjdesi

Gümüşhane milletvekili Kemalettin Aydın başarılı öğrencilere yaz tatili müjdesi verdi.

Eğitim 22.05.2013, 18:32
Aydın'dan Başarılı Öğrencilere Yaz Tatili Müjdesi
banner400
 AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez Ar- Ge Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin AYDIN Şiran Belediye Başkanı Yavuz ALTIPARMAK ile birlikte Erzurum’da yapılan bölge Finalinde “Gümüşhane’de Halk Meteorolojisi-Meteorolojist Dedem ve Ninem” Projesi ile bölge birincisi olarak Ankara’da düzenlenen TÜBİTAK Finaline katılmaya hak kazanan Gümüşhane Fen Lisesi öğrencileri Vildan ATEŞ ve Zeynep Nisa DUMAN ile Danışman Öğretmen Kadriye AĞAÇ ve Rehber Öğretmenleri Yasin GÜLTEPE’yi Ankara Ticaret Odasında düzenlenen sergide ziyaret etti. 
Doç. Dr. Kemalettin AYDIN ziyaretinde proje hakkında bilgi alarak öğrencilerin çalışmasının takdire şayan olduğunu ifade ederek emeği geçen öğretmenlerini tebrik etti. Cuma günü düzenlenecek Final ödül töreni öncesi de başarılar dileyen Doç. Dr. Kemalettin AYDIN Gümüşhaneli evlatlarımızın artan Milli Eğitim yatırımlarına paralel olarak artan başarıların gelmesinden mutluluk duyduklarını ifade etti.
Doç. Dr. Kemalettin AYDIN ziyareti esnasında Gümüşhaneli başarılı öğrencilere bir de müjde verdi. Aydın Gümüşhane’de eğitim gören ve TUBİTAK projelerinde olduğu gibi çeşitli alanlarda başarılı evlatlarımızdan oluşan bir otobüs öğrencimizin yaz döneminde Beyoğlu Belediyesi Kefken Yaz Kampına gönderileceğine belirtti.
Doç. Dr. Kemalettin AYDIN Gümüşhaneli evlatlarımızın istifade etmesi için talep ettiğimiz kamp hizmetlerinden faydalanmasında ilimizi ziyareti esnasında destek sağlayan Beyoğlu Belediye Başkanımız Sayın Misbah DEMİRCAN’a teşekkür ederim” dedi.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mayıs 2024
İmsak 03:08
Güneş 04:55
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:42
Yatsı 21:22