banner333

banner309

Yılın Son 29 Gecesi Yaylım Derneği'nde Oldu

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bulunan GİYAD derneğinin geleneksel hale getirdiği 29 Geceleri'nin Aralık ayı faslı Eyüp ilçesinde bulunan Köse Yaylım Köyü derneğinde yapıldı.

Dernek 30.12.2016, 15:01
Yılın Son 29 Gecesi Yaylım Derneği'nde Oldu
banner400

Şehitlerimiz ve ölmüşlerimiz için Kuran-ı Kerim tilavetini okunup ilahilerin söylediği gecede misafirlere hoş geldin diyen Yaylım Köyü Dernek Başkanı Resul Demir ;"GİYAD derneğimizin geleneksel yaptığı 29 gecelerinin bu ayki faslını yapmanın hemşerilerimizi derneğimizde ağırlamanın hazzını yaşadık. Ben katılan tüm misafirlerimize ,dernek başkanlarımıza ve bu geceyi bize veren GİYAD Başkanı Serkan Kaya ve ekibine teşekkür ederim" dedi.

Gecede söz alan GİYAD Başkanı Serkan Kaya; "29 Kasım 2014'de başladığımız Geleneksel 29 Gecelerimizin diğer derneklerimize açılması bizleri mutlu etti. 2016 yılının son 29 gecesinde Bizleri burada ağırlayan Yaylım köyü dernek Başkanımız Resul Demir'e ve ekibine ayrıca teşekkür ediyorum. 2017 yılının tüm Türk-İslam alemine hayırlar getirmesini niyaz ediyorum" dedi.

Geceye GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, Büyük Osmanlı Derneği Genel Başkanı Bayram Demir , Bağcılar Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Zafer Uçan ve yönetim kurulu üyeleri, GİYAD Başkanı Serkan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ,Köse Dernek Başkanı M.Ali Bayrak, Kelkit Kaş Köyü Dernek Başkanı Yavuz Demir, Köse Salyazı Köyü Dernek Başkanı Bülent Akan, Eyüp Şöförler Odası Başkanı Ali Yavuz, Eyüp Akşemsettin Mahalle Muhtarı Hakan Demir, Kağıthane Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Ali Osman Tunç, Eyüp Belediyesi Zabıta Müdürü İsrafil Aydın, Köse Gökçeköy Dernek Başkanı Ramis Mutlu, Sanatçılarımız Hüseyin Kaya ve Onur Akgül, Haber 29 Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Timur Şahin, İşadamı Rüstem Demirağ ve Yaylım köylü hemşerilerimiz katıldı.

Hıngel, Kartol, Çökelek, helva ve ayran ikram edilen program sonu GİYAD Başkanı Serkan Kaya Yaylım Köyü Dernek Başkanı Resul Demir'e GİYAD logolu saat hediye etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09