banner333

banner309

Yeşilbük Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Canan oldu

Şiran İlçesi "Yeşilbük Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği" Başkanlığına getirilen Zafer Canan basın açıklaması gerçekleştirdi.

Dernek 27.05.2022, 10:16
Yeşilbük Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Canan oldu
banner400

Yeşilbük Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına getirilen Zafer Canan basın açıklaması gerçekleştirdi.

Başkan Canan;  “Gümüşhane Şiran Yeşilbük Beldesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan üstü genel kurulu öncesi geniş bir kitle, başkanlık görevini üstlenmem gerektiği konusunda hemfikir oldu ve bana beyan edildi. Şahsıma duydukları güven ve gösterdikleri teveccüh için kendilerine teşekkür ederim.

Üyelerimizi ve üye olmayan hemşerilerimizi, dernekçilikten soğutan ve ilgilerinin azalmasına sebep olan bir sürü sorun acil çözüm beklemektedir. Bu sorunları birlikte aşabilmek için dernek başkanlığı görevini aldım. Çünkü sizlerden hep olumlu, sıcak ve teşvik edici mesajlar aldım. Vermiş olduğunuz destek ve cesaret ile sorunların çözümü noktasında bu süreci hep birlikte öneteceğimize inancım sonsuzdur.

Başkanlığım, hiçbir kişisel hesap, hırs ve ihtiras içermemektedir, gelecekte de içermeyecektir. Sivil toplum kuruluşlarının ve derneklerin siyaset üstü olduğu bilinciyle Dernek başkanlığı sürecinde hemşerilerimize ve siyasi partilere de eşit mesafede duracağımıza emin olmanızı istiyorum.

Derneğimizin bu günlere gelmesinde emek veren, katkı sağlayan tüm başkan, yönetici, üye ve hayır sahiplerine teşekkür eder saygılarımı sunarım.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: Şiran Gündem Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37