banner333

banner309

Yeşilbük Derneği’nden Aşure Programı

Gümüşhane Şiran Yeşilbük Derneği Muharrem ayı aşure günü nedeniyle Avcılar’daki dernek Merkezinde Kuran-ı Kerim tilaveti ve aşure dağıtımı programı yaptı.

Dernek 10.08.2022, 22:02 11.08.2022, 08:41
Yeşilbük Derneği’nden Aşure Programı
banner400

Muharrem ayı Aşure günü nedeniyle Yeşilbük Beldesi Dernek Merkezinde İshak Sarı’nın okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan Programda misafirlere aşure ikram edildi.

Programa katılanlara teşekkür eden Yeşilbük Beldesi Derneği Başkanı Zafer Canan;” Muharrem ayının manevi iklimini yaşadığımız bu günlerde Paylaşım, bolluk ve bereketin sembolü olan Aşure gününün önemini idrak etmek için böyle bir etkinlik yaptık. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayıp güzel ikramımızla devam eden programınıza katılım sağlayan tüm misafirlerimize ve hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.

Programa katılım sağlayan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli;”Böyle anlamlı bşr etkinlikte Gümüşhaneli Şiranli Yeşilbüklü hemşehrilerimize bir arada olmaktan son derece mutluyum. Böyle manevi programaları icra etmeniz çok önem arzetmektedir. Avcılar için çalışırken ilçemizdeki STK’larımızla istişare halinde olmayı çok önemsiyoruz. Fikrilerinizi bizimle paylaşın. Hep irtibat halinde olalım. İlçemizde  depreme hazırlık adına büyük bir dönüşüm yaşanmaktadır. Sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Bu nazik davetiniz, misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederim” dedi.

Programa Avcılar Belediye Başkanı Av Turan Hançerli, Avcılar Dernekler Federasyonu (AVDEF) Genel Başkanı Özcan Özbey, Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu(ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya, Gümüşhaneliler Dayanışma Platformu(GÜDAP) Başkanı Kamil Koç , GÜDEF Kadın Kolları Başkanı Mahi Koç ve çok sayıda misafir katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59