banner333

banner309

Yalçın'dan Oda Seçimlerine Çağrı

Güsiad Genel Başkanı Yüksel Yalçın, Türkiye genelinde yapılan Sanayi ve Ticaret odaları seçimlerinde hemşerilerinden listelere girenlere destek çağrısında bulundu. Başkan Yalçın’ın mesajı şöyle;

Dernek 05.04.2018, 02:33 05.04.2018, 02:42
Yalçın'dan Oda Seçimlerine Çağrı
banner400

"Gümüşhane ili dışında yaşayan hemşeri iş insanlarımızın  bulundukları illerde  ticaret ve sanayi odalarındaki meslek komiteleri ve meclis üyeliklerinde aday bulunanlara hep birlikte destek vermeliyiz. Zira burada yer alacak hemşerilerimizle  Gümüşhane’deki iş çevresine dolayısı ile ilimizin GSMH'na  katkı sağlayacak iş fırsatları üretilebilir olacaktır. Aynı zamanda, Gümüşhane’nin turizm ve kültürlerinin tanıtımına değer katacak  girişimci programlarına vesile olabilir. Bu sebeple il dışında yaşayan iş insanlarımızın aday olanlarının tanıtımına Gümüşhaneli heşeriler ve illerdeki STK lar olarak da destek vermeye çağırıyoruz. Bugün bunun güzel örneklerinden birini yaşadık, Gebze Ticaret ve Sanayi Odasında birlikte gayretler başarılı sonuçlar getirdi ve biri Güsiad Yönetim Kurulu Üyesi olan Tuna Coşkun ile birlikte 3 hemşerimiz meclis komitelerine seçilmişlerdir.
İstanbul Ticaret odasında önümüzdeki hafta yapılacak seçimlerinde ise, yine Güsiad Yönetim Kurulu Üyelerimizden Soner Keleş İTO İnşaat Komitesinden, Dr.Turay Kesler ise Eğitim Komitesindeki meslek komitelerinde adaylarımızdır. Başka isimler de varsa, bildirilmeleri durumunda bu konuta tanıtım ve destek için gereken çabaları gösterebiliriz. Ticaret ve Sanayi odaları aynı zamanda ülkemiz gelişiminde bir çok fırsatı ve iş kültürünün gelişimlerine katkı sağlayan dinamiklerdir. Bu dinamikleri ihmal etmeyelim", şeklinde çağrıda bulundu.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49