banner333

banner309

Tuzla Gümüşhaneliler Derneği'ne Güçlü Aday

Tuzla Gümüşhaneliler Dernegi Başkan Yardımcısı ve Şiran Telme Köyü Derneği Başkan Vekili Yusuf Yazıcı; Tuzla Gümüşhaneliler Derneği başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Dernek 05.03.2021, 22:38 05.03.2021, 22:44
Tuzla Gümüşhaneliler Derneği'ne Güçlü Aday
banner400

Uzun süredir dernek faaliyetlerinin içinde bulunan Yusuf Yazıcı şunları söyledi: "Ben Yusuf Yazıcı, Gümüşhane Şiran Telme Köyü doğumluyum.Aksu Şömine firmasının sahibiyim.Yıllardır Tuzla'da ikamet ediyorum.Yaklaşık 20 yıldır dernek faaliyetleriyle ilgileniyorum.Şu anda aktif olarak köy derneğimde Başkan Vekilliğide yapıyorum. Tuzla'da ne yazık ki tam anlamıyla gücümüzü toplayamadık.Hemşehri dernekleri arasında il derneğimiz ne yazık ki tam anlamıyla kendisini gösteremedi.Bunu yeni dönemde yapmaya talibiz.Biz her daim birleştirici olacağız.Gümüşhaneli hemşehrilerimizin tamamını kucaklayacak, herkese eşit mesafede olacağız. Yapacağımız tüm faaliyetlerle Tuzla'da örnek bir dernek ve öncü bir dernek olacağız.Biz siradan olmaya aday değiliz.Yapılamayanı, yapilamaz denileni yapmaya adayız. Keza şu anda dahi köy derneğimizde yaptıklarımızla tüm Gümüşhaneye örnek oluyoruz. İl derneğimizde de tüm gücümüzle Gümüşhaneli hemsehrilerimin sesi olmaya talibim.Eğer yönetimi devralırsak, bundan sonraki süreçte Tuzlamızda her daim çalışkan, tutarlı, şeffaf ve örnek gösterilen bir dernek olacağız.Gençlerimizi kaynaştırmak adına gruplar kuracak, etkinlikler yapacağız.İşsiz bir gencimiz bile kalmayıncaya kadar çabalayacağız. Hemşehrilerimizin daha refah düzeyde geçinebilmeleri için elimizden geleni yapacağız.Okuyan kardeşlerimize burs desteği sağlayacağız.Kadınlarımızı her daim öncü kılacağız. Gümüşhanemizi ve meşhur ürunlerimizi tüm Tuzlaya tanıtacağız.Kısacası biz bir koltuğa değil, gönülleri fethetmeye talibiz. Inşallah seçimde de tüm üyelerimizin desteğini bekliyorum.Ayrıca Mevcut Başkanımız Turan Alemin'ede hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ederim."dedi.

Tuzla'da onemli bir etken olan ŞİDEF Genel Başkan Yardımcısı, Şiran Telme Köyü Dernek Baskanı Alpay Yazıcı ise şnları söyledi:"Yusuf Bey aday olmak istediğini ilk bizimle paylaştı.Bu güzel haber bizi ziyadesiyle mutlu etti.Biz her daim BİR olmak için çabalıyoruz.Tuzlamızda mevcut yapı ne yazık ki işleyemez hale geldi.Taze bir kana ihtiyaç vardı.Şahsi kanaatim Yusuf Yazıcı da bu görev için en uygun adaydır. Kendisine desteğimiz tamdır.Tuzla'da birlikte daha güçlüyüz." dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:25
Güneş 05:06
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:32
Yatsı 21:06