banner333

banner309

Telmelilerden Muhteşem Dayanışma

Gümüşhane Şiran Telme Köyü Derneği Silivri-Selimpaşa’da yaşayan hemşehrileri için; 2. Dernek mülkiyetini Selimpaşa’dan satın aldı.

Dernek 29.11.2021, 18:30 01.12.2021, 08:39
Telmelilerden Muhteşem Dayanışma
banner400

Telme Köyü Dernek Başkanı ve ŞİDEF Genel Başkan Yardımcısı Alpay Yazıcı’nın sosyal medyada yaptığı çağrı üzerine destek toplamaya başlayan yönetim kurulu 15  gün gibi kısa bir sürede dernek mülkiyetinin bedelini toplayarak satın alma işlemini gerçekleştirdi. 

Gümüşhaneli STK’lar arasında 2. Dernek mülkiyetini satın alan ilk dernek Telme Köyü Derneği oldu. Yaptığı başarılı projelerle adından sürekli söz ettiren Telmeliler bu seferde birlik ve beraberliği ile örnek oldu. Duygularını bizimle paylaşan Dernek Başkanı Alpay Yazıcı: “ Çok mutluyum. Hep birlikte 15 günde harika bir işe imza attık. Selimpaşa’da yaptığımız toplantının akabinde gerçekleştirdiğim duyuru ile para toplama çalışmamıza başladık. İlk destek kilometrelerce uzaktan Balıkesir’den geldi. Birlik ve beraberliğimiz için elini o kadar uzaktan taşın altına koyan hemşehrilerimizi görünce kararlılığımızı ve gücümüzü arttırdık. Biz bu işin altından Allah’ın izniyle kalkacağız dedik. Selimpaşa – Silivri – Tekirdağ bölgesinden başlayarak hemşehrilerimizi ziyaret ettik, destek talebinde bulunduk. Bu denli hayırlı bir işe herkes gücü nispetinde destek oldu. Maddi durumu iyi olmayanlar dahi elinden geleni yaptı. Ziyaretine gidemediğimiz hemşehrilerimize telefonla ulaşarak destek talebinde bulunduk. Hepsinden Allah razı olsun kimse boş çevirmedi. Büyük bir birlik ve beraberlik sergiledik. Harika bir dayanışmayla bugünleri gördük. Yerimiz tüm hemşehrilerimiz için hayırlı olsun. Biz inanıyoruz ki bu çatı altında çok hayırlı işlere imza atılacak. Yıllar sonra bile unutulmayacak güzellikler inşallah burada yaşanacak. Tüm hemşehrilerime gösterdikleri dayanışmadan ötürü teşekkür ediyorum. Herkesten Allah razı olsun. Ayrıca büyük bir özveriyle koşturan, gecesini gündüzüne katan, dernek mülkiyetinin alınmasına vesile olan  yol arkadalarım; Sezai Söğüt, Yusuf Yazıcı, Refik Aydın, Sezgin Toruk, Cengiz Yazıcı, Alper Şahin, Süleyman Toruk, Murat Türkyücel, Oktay Yazıcı ve Selman Aydın’a çok teşekkür ederim.” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09