banner333

banner309

ŞİDEF’de, Görev Dağılımı Yapıldı

18 Kasım’da coşkulu bir genel kurula imza atan Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) yeni yönetim kurulu görev dağılımını yaptı.

Dernek 17.12.2018, 21:29
ŞİDEF’de, Görev Dağılımı Yapıldı
banner400

Gümüşhanemizin ilk ve tek ilçe Dernekler Federasyonu olan Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) 1.Olağan Genel Kurul sonrası görev dağılımını yaptı.

Ataşehir’de bulunan Şiran Sadık köyü Derneği’nde yapılan toplantıda yeni yönetimin görev dağılımını açıklayan ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya;”6 ay önce kurduğumuz federasyonumuz 18 Kasım’da ilk genel kurulunu yaparak kuruluş sürecini tamamlamıştır. Genel kurulumuzun en iyi şekilde geçmesi için emek sarfeden siz kıymetli yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bugün görev dağılımını yaptık. Komisyon başkanlarımızı belirledik. Bunlar işin prosedür kısmı idi, ŞİDEF ‘i hep beraber en iyi yerlere taşıyacağız. Şimdi çalışma zamanı hep beraber taşın altına elimizi koyacağız. Bugün bizleri burada ağırlayarak kahvaltı ikram eden Sadık köyü dernek Başkanı Selim Demir ve yönetim kuruluna, siz kıymetli yol arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar (2)
Zeki Kaya 5 yıl önce
Kuruluş aşamasından bugüne kadar elbirliği, gönül Birliği ile yoluna devam eden ŞİDEF Sadık Köyü Derneğinde son olarak yapmış olduğu görev dağılımınıda gerçekleştirmiştir.
Sıra Şiranımıza hizmete gelmiştir. Buraya kadar emek veren, efor tüketen arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan sonra en önemli öncelikli konumuz ŞİDEFİMİZE bir gayrimenkul edinmek. ŞİDEF Başkanımız Serkan KAYA’nın bu işide kısa sürede halledeceğine inanıyorum.
Görev alan arkadaşlara başarılar diliyorum.
Akif baltas 5 yıl önce
Şiran için ne gerekiyorsa yapılacağından hiç kuşkum yok şimdiden hayırlı olsun siz deyerli hemşerilerime bu yolda kolay gelsin başarılar diliyorum
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11