banner333

banner309

ŞİDEF, Kaya İle Devam Dedi

Gümüşhanemizin ilk ve tek ilçe Dernekler Federasyonu olan Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) 2.Olağan Genel Kurulu Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezinde gerçekleşti. Mevcut Başkan Serkan Kaya güven tazeleyerek yeniden ŞİDEF Genel Başkanı oldu.

Dernek 13.07.2021, 00:30 14.07.2021, 15:11
ŞİDEF, Kaya İle Devam Dedi
banner400

Pandemi nedeniyle  daha önce 2 kez ertelenen ŞİDEF 2. Olağan genel kurulu delege ve davetlilerin katılımıyla Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Divan başkanlığını GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, Divan üyeliklerini ise Gümüşhane Üniversitesi Vakfı Başkanı Prof. Dr. Kenan Aydın, GÜDEF Genel Başkanı Bayram Demir ve GÜMÜP Başkanı Dr. Bektaş Karakelle yaptı.

Açılış konuşmasını yapan ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya;” 2. Genel Kurulumuz, toyumuz hayırlı uğurlu olsun. Şiran Dernekler Federasyonumuzu 3 sene önce uzak köyleri yakınlaştıma, farklılıklarımızı zenginlik görme, gönüllere girme adına kurduk. Sanırım bunları siz değerli yol arkadaşlarımın gayretleriyle başardığımızı düşünüyorum. Bugün burada bir genel kurul prosedürünü gerçekleştiriyoruz. Listede ismi var, yok bizim için önemli değil, yüreği memleket için atan herkesin projesine ve gönlüne kapımız sonuna kadar açıktır. Bizler yeri geldi düğünlerimizde oynadık, kederlerimizde beraber hüzünlendik. Bir çok konuda kalbimiz beraber attı. Gümüşhanemiz, Şiranımız için ayrımsız elimizden gelen çalışmaları yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Memleketimiz için lobi, proje faaliyetlerimiz olacak. Yapılan çalışmaları takip edip bizlerde gerekli desteği vereceğiz. Genel kurulumuza katılım sağlayan milletvekillerimize, divan heyetimize, delegelerimize, misafirlerimize değerli yol arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Kusurumuz oldu ise affola, 1.Döneme dair  benden yana herkese hakkım helal olsun. Sizlerde hakkınızı helal edin” dedi. 

Başkan Kaya, konuşmasının ardından 1. Dönem yönetim kurulu arkadaşlarını kürsüye çağırarak, yaptığı hizmetler için Teşekkür belgesi  takdim etti.

Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül ve İstanbul milletvekili hemşerimiz Turan Aydoğan ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen birer selamlama konuşması yaptı.

ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya ve Şiran Akademispor kulüp başkanı Ersin Şahin Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e 29 numaralı ismi yazılı Şiran Akademispor forması hediye etti.

Faaliyet raporu, Genel muhasip Hıdır Daştan’ın okuduğu mali raporunun ibra edilmesinden sonra tek liste ile yapılan genel kurulda Serkan Kaya bir dönem daha ŞİDEF Genel Başkanı oldu.

Dilek temenniler bölümünde ŞİDEF Genel Başkan vekili Yaser Sarı, ŞİDEF Genel Başkan Yardımcısı Necla Gündoğan, Üsküdar Gümüşhaneliler Derneği başkanı Muhammer Özkan, Çekmeköy Gümüşhaneliler Platformu Başkanı M.İlbeyi Celep, Şair Ayhan Turan söz alarak başarı temennisinde bulundu.

Kongreye katılamayan Gelecek Partisi Genel Başkan yardımcısı Feramuz Üstün,İstanbul milletvekili Serkan Bayram, Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, 2019 seçimleri CHP Şiran Belediye Başkan adayı Hüseyin Kaya telgraf gönderdi.

Yeni yönetimin sahneye çıkıp tanıtılması ve çekilen fotoğraflar ile genel kurul son buldu.

Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) 2. Olağan Genel Kuruluna Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İBB Sarıyer Meclis üyesi Nizamettin Günel, Yalova Çiftlikköy Belediye Meclis üyesi Savaş Kaşıkçı, GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, GÜDEF Genel Başkanı Bayram Demir, Gümüşhane Üniversitesi Kalkındırma Vakfı Başkanı Prof. Dr. Kenan Aydın, GÜMÜP Başkanı Dr. Bektaş Karakelle, Şiran Akademispor başkanı Ersin Şahin, Şiran Gençlik ve Spor ilçe müdürü Tarık Şahin, Avcılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Özcan Özbey, Yapı Kredi Bankası Şile Şube Müdürü İdris Yıldız, Üsküdar Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Muhammer Özkan ve yönetim kurulu üyeleri, GİYAD Başkanı Bayram Erdem, Bakırköy’de yeni kurulan GÜYDER Başkanı İbrahim Beyaz, GÜDEF 3. Bölge Başkanı Muzaffer Yalçın, Güngören Belediyesi Fen İşleri Müdürü Tuncay Akçay, ŞEKAV Başkan Yardımcısı Abdullah Canan ve Sadi Yazıcı, GÜDEF Başkan Danışmanı Av Yunus Akçay, Ak Parti Ataşehir ilçe Başkan yardımcısı Aytekin Günel, Giresun Çamoluk Hotar köyü dernek Başkanı Yüksel Küçükarslan, Badıllı Beydili Derneği Başkan yardımcısı Nizami Demir, GÜDEF Kurucu üyesi Zeki Yurt, Çekmeköy Gümüşhaneliler Platformu başkanı M.İlbeyi Celep ve çok sayıda hemşerimiz katıldı.


 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09