banner333

banner309

Rize Gümüşhaneliler Derneği İlk Kongresini Yaptı

Rize Gümüşhaneliler Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Birinci Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirildi.

Dernek 06.04.2021, 23:09
Rize Gümüşhaneliler Derneği İlk Kongresini Yaptı
banner400

Rize Gümüşhaneliler Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Birinci Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirildi. Dernek Başkanlığına Kurucu başkan Osman Güzel yeniden seçildi. 
Dernek başkanı Osman Güzel konuşmasında; ‘’ Değerli Divan heyeti, saygı değer dernek üyesi hemşerilerim, hepiniz Gümüşhaneliler eğitim, kültür, yardımlaşma ve dayanışma derneğimizin Birinci Genel Kuruluna hoş geldiniz. 
Derneğimiz 16 Kasım 2020 tarihinde kurulmuş bulunmaktadır. Biz Gümüşhaneliler olarak Ülkemizin neresinde olursak olalım her zaman saygı duyulan ve sevilen insanlar olmuşuz. Biz Dinimize, Vatanımıza, Devletimize, Bayrağımıza ve Ezanımıza her zaman sahip çıkmış bir milletiz. Bundan önce dernek kurmak için çalışma yapan arkadaşlarımız olmuş kendilerine teşekkür ediyorum, ama kuruluşumuz bu zamana nasip olmuştur.
Pandemi dolayısıyla fazla katılımlı bir kongre yapamıyoruz. Sadece üyelerimizi davet etmiş bulunmaktayız. İnşaallah malum bu hastalık biterde bir sonraki toplantımıza başta Sayın Valimizi, milletvekillerimizi, belediye başkanımızı, parti temsilcilerini ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerini davet etmek istiyoruz.
Gümüşhaneliler olarak amacımız Rize de birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek. Hemşerilerimizin Sevincine ortak olmak, kederli zamanında da üzüntüsünü paylaşmaktır. Rize de yaşayan tüm Gümüşhaneli hemşerilerimizi bulup derneğimize katmak hepimizin görevi olacaktır. Bu nedenle Derneğimizin Genelde ülkemize yerelde Rize’mize ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.’’ Dedi.

Rize Gümüşhaneliler Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;


Başkan Osman GÜZEL, Başkan yardımcılığına Savaş ALEMİN, Sekreter Ömer YILMAZ, Sayman Hasan DÜZGÜN ve Üye Yüksel DÜZGÜN; DENETLEME KURULU Sinan DOĞAN, Ercan ÇİÇEK ve Mehmet GÜNDÜZ seçilmiştir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09