banner333

banner309

Pendik-Tuzla’da “Karneni getir, hediyeni götür” programı

İstanbul Pendik-Tuzla Gümüşhaneliler Derneği geleneksel hale getirerek farkındalık oluşturmak adına ilkini yarıyıl tatilinde hayata geçirdiği “Karneni getir, hediyeni götür” programının ikincisini da yaparak çocukların yüzünde tebessüm oluşturdu.

Dernek 21.06.2022, 13:29
Pendik-Tuzla’da “Karneni getir, hediyeni götür” programı
banner400

Dernek binasında gerçekleştirilen programda ilk olarak etkinliğe katılan çocuklara kendi fotoğraflarının yer aldığı kupa bardak hazırlatıldı. Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın babası Hamit Yılmaz ile canlı bağlantı yapılarak dua edilen programda “Babalar Günü” de kutlandı. 

Baydent Diş Hastanesi yetkililerinin “Diş Temizliği Sunumu” ve diş taraması gerçekleştirmesinin ardından programa katılan minik öğrencilere diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.

Şiir dinletisi, tekerleme, fıkra ve şarkı-türkü söylenip, oyunlar oynanan programda Gümüşhane konulu kısa bilgi yarışması yapıldı.

Gümüşhaneli sanatçı Mahmut Polat’ın “Milli ve Manevi Değerler ile Başarı” temalı sunumu, GÜDEF Genel Başkan Yardımcısı ve Kelkit Yeşilpınar Köyü Derneği Başkanı Alim İnci’nin “Yöneticilik, Liderlik, İdarecilik, STK nın önemi” konulu sunumunun gerçekleştirildiği programda daha sonar öğrencilerin dernekten talep ve fikirleri alındı.

Çocukların yüzünde tatlı bir tebessüm bırakan program sponsorların açıklanması ve teşekkür edilmesi ve hediyelerin takdimiyle sona erdi.

Proje koordinatörü GÜDEF Başkan Danışmanı ve Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği Eğitim Birim Başkanı ve Genel Sekreteri Sinan Terzi’ye teşekkür eden Dernek Başkanı Şaban Cebeci, en çok evlatlarımızı önemsiyor ve onlarla nitelikli projeler yapmak için gece gündüz programlar yapmaya gayret ettiklerini belirterek, “Dernekçiliğin asli görevleri ve özü olan projeler için elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz. Çocuklarımızın hem milli ve manevi duruşları, hem öz güvenlerinin gelişmesi, örf adet gelenek ve göreneklerimizi aktarmamız ayrıca birbirleriyle tanışarak ileriki hayatlarında hem ülke hem kendilerine katkı sunmaları adına onları bir araya getirmeye çalışıyoruz. Tüm hemşerilerimizin öneri ve fikirlerini öenmsiyoruz ve bize dönüşlerini bekliyoruz. Gücümüzün yettiği kadar gençliğimiz ve öğrencilerimiz için yapılması gereken ne varsa yapmak için biz hazırız” dedi.

Gerçekleştirilen programın sponsorları ise Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Pendik Belediyesi Başkan Yrd. Hakan Öğütçü, Tuzla Kaymakamı Ali Akça, GÜDEF Başkanı Bayram Demir, İZOFER İzolasyon Sahibi Yılmaz Saltan, Kelkit Yeşilpınar Köyü Derneği Başkanı Alim İnci, BAYDENT Diş Hastanesi Taner Bayrak, NİKROTEK Makine Sahibi Ferhat Tuncer, SİNTER Kalite Mühendislik Sinan Terzi, BİLGİN Mobilya Sahibi Necati Bilgin, ÜÇÜNCÜOĞLU İnşaat Sahibi Rıdvan Üçüncü, Dernek Muhasebecisi İbrahim Yılmaz, GÜSİAD Başkanı Yüksel Yalçın, Sanatçı Mahmut Polat, AYDIN Tekstil Sahibi Nurettin Aydın, GÜL İnşaat Sahibi Şükür Öztürk, ÖZSOY İnşaat Sahibi Hasan Özsoy, KARAHAN İnşaat Sahibi Metin Karahan, ZİRVE Denizcilik Sahibi Şenol Öztürk, BAŞ Marin Sahibi Murat Baş, KÜÇÜK Sigorta Sahibi Yavuz Küçük, GÜVEN Tur Sahibi Onur Çubukçu, TÜRKTAŞ İnşaat Sahibi Burhan Bektaş.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34