banner333

banner309

Başkan Özdemir Gümüşhaneliler’i Kabul Etti

İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği (BAĞGÜMDER) yönetimini kabul etti.

Dernek 21.06.2022, 22:30 21.06.2022, 22:58
Başkan Özdemir Gümüşhaneliler’i Kabul Etti
banner400

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği yönetimini kabul etti.

Bağcılar Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Ali Ağaç ve yönetim kurulu üyeleri göreve yeni başlayan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kabulde Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Köse, Muhammet Yılmaz, Ercan Aslan, Timur Şahin, Köksal Uçan, Elvan Ezber hazır bulundu.

Başkan Özdemir yaptığı konuşmada “Göreve geldiğim ilk günden beri sivil toplum kuruluşlarına çok önem veriyorum. Çünkü ilçemizin yönetiminde sivil toplum kuruluşlarımızın görüş ve önerileri bizim için önem arz etmektedir. Gümüşhanelilerde ilçemizin ve memleketimizin değerleridir. Ziyaret için siz değerli komşularıma teşekkür ederim.” ifadelerinde bulundu.

Dernek başkanı Ali Ağaç ise “ Misafirperliği için Belediye Başkanımız Abdullah Özdemir’e teşekkür ederiz. Gümüşhaneliler olarak bir yandan memleketimizin kültürünü Bağcılar ilçemizde yaşatırken diğer taraftanda Bağcılar ilçemizin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bağcılar ilçemizde yaşayan hemşehrilerimizin büyük çoğunluğu uzun yıllar burada ikamet ediyor. Belediye Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Gümüşhaneliler olarak her türlü desteği vereceğimizi” ifade etmek istiyorum, dedi.

Program sonunda BAĞGÜMDER Başkanı Ali Ağaç, Başkan Özdemir'e Gümüş işlemeli Türk Bayrağı ve Gümüşhane pestili hediye etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09