banner333

banner309

Mensubu olmakla şeref duyduğum Gümüşhane’mize hizmet etmek şiarımızdır.

Tahsin Söğüt İSTGÜDEF Genel Kurulunda Yeniden Aday Olacağını Açıkladı

Dernek 05.01.2016, 14:31 05.01.2016, 14:31
Mensubu olmakla şeref duyduğum Gümüşhane’mize hizmet etmek şiarımızdır.
banner400
 İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Tahsin Söğüt 24 Ocak Pazar günü Bağcılar Halksarayı’nda yapılacak genel kurul seçiminde İSTGÜDEF Başkanlığı için tekrar aday olacağını açıkladı.

Başkan Söğüt yaptığı açıklamada; Gümüşhanemize, Gümüşhanelilere hizmet etme sevgisi sürekli çoğalan bir sevgidir. Bizimde bu sevginin karşısında elbette adaylığımız sözkonusudur. Yönetim kurulu arkadaşlarımız verdiği tam destek teveccühüne kayıtsız kalamayız diyerek tekrar aday olduk.  GÜDEF olarak son 2 yılda büyük hizmetlere imza attık. Birlik ve beraberliği güçlü kıldık. Önümüzdeki genel kurulumuzda bizlere tekrar görev verilmesi halinde birçok projemizi hayata geçireceğiz inşallah. Mensubu olmakla şeref duyduğum Gümüşhane’mize hizmet etmek şiarımızdır.

24 Ocak'ta yapılacak olan genel kurulumuz ülkemize ve memleketimize hayırlı olsun. Tüm derneklerimizin delegelerinin katılımı ile bir seçim olmasını arzuluyorum. Tüm delegeleri genel kurula katılmaya davet ediyorum. Seçimin kazananı Gümüşhane olsun,

dedi.

Yorumlar (3)
sukru durmus 8 yıl önce
Iki yildir yaptiginiz icratlari aciklamanizi sabirsizlikla bekliyoruz
Osman kaya 8 yıl önce
STK larda bir marka olan sayın tahsin söğüt başkanım bu görevi layıkiyle yapacağına inanıyoruz
Murat keskin 8 yıl önce
ALLAH aşkına 2 yıldır GÜMÜŞHANE adına neyaptınız sin 1 aydir tabela astınız ve feshanede gunler yaptınız başka neyaptınız GÜMÜŞHANE adına hem GÜYAD HEM GÜDEF olmamalı,hala cıkıp aday olduğunuzu soyluyorsunuz bırakın birazda başka memleket sevdalıları yapsın. Osman kaya bey sen herzamanki işinı yapiyorsun burda GUMUSHANELILIKTEN soz etme BİROL HAYAL olayını unutmadı bu insanlar senin isin birilerine sirin gozukmek ve kendi reklamin ve cikarin .
2
az bulutlu
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 03:30
Güneş 05:09
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:28
Yatsı 21:01