banner333

banner309

Küçükçekmece Belediye Başkan aday adayı Hüseyin İpek GİYAD'ı ziyaret etti 

Küçükçekmece Belediye Başkan aday adayı Hüseyin İpek GİYAD - Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti 

Dernek 07.12.2023, 17:45
Küçükçekmece Belediye Başkan aday adayı Hüseyin İpek GİYAD'ı ziyaret etti 
banner400

Küçükçekmece'nin geleceği, adil, katılımcı ve kapsayıcı bir belediye yönetimiyle şekillendirilebilir. Bu felsefeyi benimseyen Küçükçekmece Belediye Başkan aday adayı Hüseyin İpek, Sivil Toplum Kuruluşları ve mahallelerle yürüttüğü aktif çalışmalarla bu anlayışı somut adımlara dönüştürmeyi hedefliyor.
 

GİYAD Başkanı Bayram Erdem, Küçükçekmece Belediye Başkan aday adayı Hüseyin İpek'i Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdem, İpek'e başarı dileklerini iletti.
Erdem, "Hüseyin İpek başkanımız, Küçükçekmecelidir. 25 yıla yakın bir arkadaşlığımız vardır. Yerel yönetimlerden sivil topluma, tecrübesiyle Küçükçekmece'ye her zaman değer kalmıştır. Çıkmış olduğu bu yolda kendisini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.
 
HÜSEYİN İPEK: KÜÇÜKÇEKMECE'NİN GELECEĞİNİN ADAYI
Dernek merkezinde GİYAD Başkanı Bayram Erdem'i ziyaretinde İpek, mahallelerin ve sivil toplumun ihtiyaçlarını anlama konusundaki çabalarını vurguladı. Her bir mahallenin kendine özgü dinamiklerini göz önünde bulundurarak, adil ve kapsayıcı bir yönetim anlayışıyla hareket etmeyi taahhüt etti.
Projelerinin çeşitliliği, Küçükçekmecelilerin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Eğitim, sağlık, çevre düzenlemesi, altyapı gibi geniş bir yelpazede planları olduğunu belirten İpek, bu projelerin toplumun ortak ihtiyaçlarına odaklanarak şehri daha yaşanabilir kılmayı amaçladığını ifade etti.

Küçükçekmece'nin geleceğinin, toplumun katılımı ve desteğiyle birlikte güçlendirilebileceğine inanan İpek, bu seçimin daha güçlü bir gelecek inşa etme fırsatı sunduğunu dile getirdi. Şeffaf, katılımcı ve bilgiye dayalı bir belediyecilik anlayışını vurgulayarak, toplumun her kesimiyle birlikte hareket ederek şehrin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.
Hüseyin İpek'in vizyonunda, Küçükçekmece'nin daha yaşanabilir bir şehir olma hedefi yatıyor. Bu hedefe ulaşmak için toplumun desteğine ve katılımına olan inancını vurgulayan İpek, şehri daha iyi bir noktaya taşımanın birlikte mümkün olacağına inanıyor.
Seçim süreci, Küçükçekmece'nin geleceği için kritik bir dönem olacak. Ancak, Hüseyin İpek'in vurguladığı gibi, sadece seçim gününde değil, seçilenlerin sürekli çabası ve toplumun aktif katılımıyla gerçek değişimin mümkün olacağı unutulmamalıdır.

Programın ardından GİYAD Başkanı Erdem, akademik çalışması olan "15 Temmuz - Darbe - Medya -Toplumsal Hareket - Direniş" başlıklı kitabını İpek'e imzalayarak takdim etti.
Ziyaret, karşılıklı sohbet ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak: https://www.hicrethaber.com

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 01 Mayıs 2024
İmsak 03:36
Güneş 05:14
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:24
Yatsı 20:55