banner333

banner309

GÜSİAD, Üretim Firmalarına "Bozkır" Başkan

Güsiad- Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği iç organizasyonunda  oluşturduğu Üretim Firmaları SektörKomisyon Başkanlığına Pro Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arif Sami Bozkır, yardımcılığına ise, Ömür Sedat Kaya getirildi.

Dernek 14.07.2017, 02:10 14.07.2017, 09:18
GÜSİAD, Üretim Firmalarına "Bozkır" Başkan
banner400

Güsiad Mecidiyeköy Dernek Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda Üretim Sektöründe faaliyet yapan firmalar toplandı.

Açılışta konuşan Güsiad Genel Başkanı Yüksel Yalçın;
Komite gruplaması geçtiğimiz dönemdeki programlarımızdan biriydi. Üretim sektöründe  çok sayıda hemşeri imalatcı firmalarımız var. Başta İstanbul sonra da genişletilmek üzere, imalat sektöründeki frmalarımızı bir araya getiriyoruz.  Gümüşhane’li iş dünyasını marka yapan İnşaat sektörümüz gibi çok büyük hacimle iş yapan, ihracat yapan üretici firmalarımız var. Bu firmalarımızı “Üretim Sekom”  adıyla yapılandırarak grupladık. Üretim yapan, istihdam yaratan  hemşeri imalatçılarımızın üretim yetenekleri ve güçlerinden büyük bir potansiyel oluşturacağımıza inanıyoruz. Başta birbirimizin müşterisi olmayı, sonra dışa dönük daha organize pazarlama teknikleri ile portföyümüzü fırsat sahalarla buluşturmayı arzu ediyoruz.İstanbul Sanayi Odası, İstanbul Ticaret Odası,  İhracatcılar Birliği gibi sektörel iş toplulukları ile bir araya gelerek iş sahalarımıza katma değer katacak etkinlikler üreteceğiz. DOKİŞ, Doğu Karadeniz İş Birliği Platformunu komşu illerimizin SİAD’larıyla genişletip iş fırsatlarını önce bölgesel sonra ülke geneline taşımak hedeflerimiz arasında. 2018 de DOKİŞ- Doğu Karadeniz İş Adamları Kurultayı ile Gümüşhane’nin komşu illerindeki firmaları ile bölgesel işbirliği programı planlıyoruz. Birbirimizin imalat-teknoloji yeteneklerinden, gelişen endüstriyel değişimleri, devlet destekleri dahil sürekli öğrenen sürekli gelişen bir iş dünyası programı arzusundayız, dedi.


Komisyonun yeni Başkani  A.Sami Bozkır ise, büyük bir potansiyelimizin olduğunun farkındayız. Bu potansiyeli güce dönüştürmeyi hedefliyoruz. Hakikaten üretim ve teknoloji kabiliyeti yüksek olan, ihracatta dereceye girmiş firmalarımız var. İlk etapta firma rehberimizi genişleterek üyelerimizin motivasyonunu artıracağız. Eylül ayında kurumsal tanıtım dosyası ile firmalarımızı iletşi kurulabilecek iş dünyasının güçlü aktörleri ile sürekli iş geliştirme modeli çalışan bir sistemi misyon edindik, dedi.  
Faaliyet sahalarını tanıtan üyelerin sunuşları ardından Komisyon Başkanı Bozkır’a Üretim Sektör Komisyon Başkanlık ataması Güsiad Genel Başkanı Yalçın tarafından takdim edildi.

Toplantıda ayrıca Güsiad Gebze Temsilciliğine Tuna Coşkun atandı. Tuna Coşkun, Gebzede 50 civarında müteşebbis hemşerimiz var. Onlarla en kısa zamanda bir programla bir araya geleceğiz, dedi.

Toplantıda katılımcı firmalar,   Propen, Aten, GVD, Uyum Yatakları,Eray Reklam,  Günka Havalandırma, Enkomak Makine, Coşkun Arıtma, Manissa Metal, DTM Telekom, Öztiryakiler , temsil edilen firmalar arasındaydı.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39