GÜSİAD Platformlarında Görev Değişimi

Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) bünyesinde yer alan platformlarda yeni başkanlar belirlendi.

Dernek 27.12.2023, 17:29
GÜSİAD Platformlarında Görev Değişimi

Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) bünyesinde yer alan platformlarda yeni başkanlar belirlendi.

20 Aralık 2023 tarihinde GÜSİAD merkezinde yapılan yönetim kurulu toplantısında, GÜSİAD bünyesinde bulunan Gümüşhaneli Akademisyenler Platformu, Gümüşhaneli Hekimler Platformu ve Gümüşhane Mühendis ve Mimarlar Platformu (GÜMÜP)'nun yeni başkanları belirlendi.

Gümüşhaneli Hekimler Platformu Başkanlığı görevini yürüten, aynı zamanda kurucu başkan olan Prof. Dr. Özkan Ateş'in yerine Prof. Dr. Ali Metin Esen atandı.

Gümüşhaneli Akademisyenler Platformu Başkanlığı görevini yürüten aynı zamanda platformun kurucu başkanı  olan Prof. Dr. Cemal İbiş'in yerine Prof. Dr. Ömer Aydın atandı.

Gümüşhane Mühendis ve Mimarlar Platformu (GÜMÜP) Başkanlığını yürüten Dr. Bektaş Karakelle'nin yerine ise Makine Mühendisi Sn.Yasin Kadakal atandı.

GÜSİAD Başkanı Dr. Yüksel Yalçın, yaptığı açıklamada yeni atamaların GÜSİAD'a ve Gümüşhane kamuoyuna hayırlı olmasını diledi. 
Yalçın, "GÜSİAD bünyesinde hizmet vermekte olan Platform Başkanlarımızda dönem dönem  görev değişikleri yapmaktayız. Bu değişiklikler yapılarımızda daha fazla sayıda ve farklı arkadaşlarımızın görev almalarına, aynı zamanda hemşeri camiamızda sosyal liderler yetiştirmeye de katkı sağlıyor. Bu görevleri bugüne kadar başarılı şekilde yürüten Gümüşhaneli Hekimler Platformu Başkanımız Prof. Dr. Özkan Ateş'e, Akademisyenler Platformu Başkanımız Prof. Dr. Cemal İbiş'e ve GÜMÜP Başkanımız Dr. Bektaş Karakelle'ye ve her bir  platformumuzun yönetim kurullarına yaptıkları değerli hizmetler için teşekkür ediyoruz. Görevlerine 1 Ocak 2024 itibariyle başlayacak olan Hekimler Platformu Başkanı Prof. Dr. Ali Metin Esen'e, Akademisyenler Platformu Başkanı Prof. Dr. Ömer Aydın'a ve GÜMÜP Başkanı Makine Mühendisi Sn. Yasin Kadakal'a başarılar dilerim. Görevi devreden başkanlarımıza teşekkür plaketlerimizi takdim edip yeni başkanlarımıza görev beratlarını sunacağız. Platformlara atanan yeni başkanlarımız kısa bir süre içerisinde kendi yönetim kurullarını ve faaliyet planları oluşturarak paylaşacaklardır. 
Ayrıca teammülerimiz  gereği, önceki dönemlerde başkanlık yapmış arkadaşlarımız yeni dönemde arzu ederseler danışma kurullarında destek vermeye devam edebileceklerdir. 
GÜSİAD olarak, iş dünyamızın  destek unsurları şeklinde çalışan, sayıları binleri aşkın üyelerden oluşan büyük mesleki eko sistemimizle ülkemize ve hemşeri camiamıza değer üretmeye devam edeceğiz. Tüm süreçlerimize ve çalışmalarımıza katkı koyan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52